tromaktiko: "UFO" Πύραυλος μυστήριο αναστατώνει τους κατοίκους της Καλιφόρνιας US

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

"UFO" Πύραυλος μυστήριο αναστατώνει τους κατοίκους της Καλιφόρνιας US



Αναστάτωση προκάλεσε στον πληθυσμό της Καλιφόρνιας μια πιθανή εκτόξευση πυραύλου που άφησε ένα εντυπωσιακό κόκκινο ίχνος ατμού στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνιας προκαλώντας φρενήρη έρευνα για εξηγήσεις του φαινομένου...
Σε ερωτήσεις τηλεοπτικών σταθμών το Πεντάγωνο επέμεινε ότι δεν υπήρχε απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ , βεβαιώνοντας ότι κανένας οργανισμός - συμπεριλαμβανομένου του Ναυτικό, Πολεμική της Αεροπορία, FAA και της αεράμυνας της Βόρειας Αμερικής (Aerospace Defense Command) θα μπορούσε να πει με βεβαιότητα τι ήταν ή ποιος κρύβοντας πίσω από αυτό το περιστατικό - φαινόμενο . "Κανείς εντός του υπουργείου Άμυνας δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τι είναι αυτό και από πού προήλθε," ανέφερε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου συνταγματάρχης Ντέιβιντ Lapan ."Μέχρι στιγμής, έχουμε καταλήξει σε κενό με καμία εξήγηση." Τόσο οι ΗΠΑ όσο και η στρατηγική Διοίκηση της Βόρειας Αμερικής έχει ζητήσει να μετρηθούν η πύραυλοι για να βεβαιωθούν ότι δεν λείπει κανένα πυραύλους, ανέφεραν αξιωματούχοι στο Fox News. Το βίντεο της διαδρομής, πραγματοποιήθηκε περίπου στης 5 μ.μ. την Δευτέρα από ελικόπτερο ειδήσεων της KCBS τηλεόρασης της Santa Catalina Island, και έγινε γρήγορα πρώτη είδηση με πολλές θεωρίες. Η θεωρίες αναφέρουν ότι ήταν ένα UFO, μια οπτική ψευδαίσθηση η ένας κατασκοπευτικός δορυφόρος επόμενης γενιάς σε ένα απλό ατύχημα καθώς κάποιος πίεσε λάθος κουμπί και στέλνοντας ένα πύραυλο στον ουρανό.Ένας πολεμικός αναλυτής ο Ρέιμοντ Pritchett, εξέφρασε την ανησυχία του για την ανικανότητα των Αμερικανών αξιωματούχων αεράμυνας, που σχεδόν μια ημέρα μετά την παρατήρηση, δεν έχουν απαντήσεις ακόμα για την εμφανή δρομολόγηση ενός βαλλιστικού πύραυλου 35 μίλια από την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ.
Σίγουρα είναι κάτι στραβό και πολλή επικίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια, κανονικά, μια θαλασσιά εκτόξευση θα απαιτούσε πολλές κοινοποιήσεις προς την πολιτική αεροπορία και τους ναυτικούς και το κλείσιμο του εναέριου χώρου στην περιοχή.Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Ρόμπερτ Ellsworth δήλωσε στο CBS ότι θα μπορούσε να είναι ένας διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος που ξεκίνησε ξαφνικά για πρώτη φορά στον Ειρηνικό Ωκεανό από ένα υποβρύχιο των ΗΠΑ. Η FAA είπε ότι επανελέγχονται τα ραντάρ του σάρωναν την περιοχή δυτικά του Λος Άντζελες το βράδυ της Δευτέρας αλλά δεν βρήκαν κανένα αντικείμενο που να κινούνται γρήγορα.
Εν τω μεταξύ, αρκετοί επιστήμονες είπαν ότι ήταν σχεδόν βέβαιο ότι τα ίχνη υδρατμών μοιάζουν σαν εμπορικού αεροσκάφους. Αν η εκτόξευση ήταν οριζόντια προς το ελικόπτερο του KCBS, θα φαινόταν να είναι κατακόρυφη, λόγω της οφθαλμαπάτη της προοπτικής, είπαν. Αν είναι ήταν να έρχεται κατά πάνω από τον ορίζοντα, κατ 'ευθείαν σε σας, τότε θα φαινόταν σαν να ήταν ακριβώς κατακόρυφα προς τα επάνω, δήλωσε στο περιοδικό New Scientist αστρονόμος Jonathan McDowell, του Harvard-Smithsonian Κέντρου Αστροφυσικής. Έτσι εξηγείτε η πιθανότητα ότι κανείς δεν είδε το φαινόμενο εκτός από το πλήρωμα του ελικοπτέρου.

http://www.nypost.com

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!