tromaktiko: Η άλωση της Γένοβας! (video)

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Η άλωση της Γένοβας! (video)



Η Γιουβέντους εμφανίστηκε στο «Λουίτζι Φεράρις» πιο αποτελεσματική από την Τζένοα και με κορυφαίο τον Μίλος Κράσιτς πήρε τη μεγάλη νίκη με 2-0.


Ο Σέρβος μέσος επέστρεψε στην ενδεκάδα των «μπιανκονέρι» μετά την τιμωρία του και ήταν η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πιο αποτελεσματική η ομάδα του Τζίτζι Ντελ Νέρι εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, σε αντίθεση με την ομάδα της Γένοβας και κατάφερε να προηγηθεί στο 18' όταν ένα... ακίνδυνο σουτ του Μαρκίσιο βρήκε σε αντίπαλο αμυντικό, χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Εντουάρντο την έστειλε άθελά του στα δίχτυα του. Στο 23' ο Κράσιτς με μία εξαιρετική ενέργεια από τα δεξιά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ από δύσκολη γωνία διπλασίασε τα τέρματα της «Μεγάλης Κυρίας».

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 27', όταν το σουτ του Κρισίτο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Στοράρι, ενώ ορθώς ακυρώθηκε τέρμα του Τόνι στο 33', καθώς ο Ιταλός επιθετικός χρησιμοποίησε το χέρι του. Το δεύτερο μέρος ήταν ακόμη καλύτερο από το πρώτο και αμφότερες οι ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα, με το σουτ του Καρχά να καταλήγει και πάλι στο δοκάρι του Ιταλού τερμαοτύλακα. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι φιλοξενούμενοι πήραν τους τρεις βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 3η θέση.


http://www.youtube.com/watch?v=qkBUAsLRNeM&feature=player_embedded

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!