tromaktiko: Vodafone full Σήμα;

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Vodafone full Σήμα;



Η ιστορία ξεκινάει τον προηγούμενο Απρίλιο όταν αποφάσισα να μετακινηθώ από την Cosmote στην Vodafone μιας και οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν Vodafone.
Αγοράζω λοιπόν κανονικά ένα νέο κινητό με σύνδεση κλπ κλπ. Από εκεί ξεκινάνε όλα τα στραβά και ανάποδα στο σπίτι μου στο κέντρο της 2ης μεγαλύτερης πληθυσμιακής περιοχής για να μιλήσω στο κινητό πρέπει να βρίσκομαι στο παράθυρο κρεμασμένος και να εύχομαι να μην φυσήξει και χάσω το σήμα….

Σκέφτομαι εντάξει κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει ας κάνω υπομονή, μέγα λάθος μέχρι τον Αύγουστο τα ίδια. Αφού λοιπόν πλέον δεν πήγαινε άλλο επικοινωνώ με την Vodafone και μου απαντάνε τα γνωστά θα προωθήσουμε το πρόβλημα σας κλπ κλπ, καλοπροαίρετος και πάλι περιμένω μέχρι που μου στέλνουν ένα sms για να αγοράσω το τότε Vodafone full σήμα με 120e, προφανώς και παραπονέθηκα που έπρεπε να πληρώσω για έχω το αυτονόητο αλλά η κοπέλα που με «εξυπηρετούσε» απλώς άκουγε….

Μετά από κάποιες μέρες επικοινώνησε μαζί μου ένας τεχνικός της Vodafone με πολύ τουπέ ύφος και όλα τα παρελκόμενα και μου είπε λίγο πολύ ότι φταίω εγώ για την μη ύπαρξη σήματος αφού κάτοικοι της περιοχής μου κάποια στιγμή κατέβασαν μία κεραία. ‘Όταν λοιπόν άρχισα και φώναζα πλέον χάθηκε το όλο τουπέ κλπ αλλά λύση μηδέν. Τότε ήταν που αποφάσισα να πάρω κι ένα καρτοκινητό cosmote τουλάχιστον να μπορούσα να έχω κινητό στο σπίτι μου κι το άφησα εκεί……

Μέχρι σήμερα που είπα να ξαναρωτήσω στο κατάστημα της περιοχής μου και μαθαίνω το υπέρτατο ότι το πρόβλημα υπάρχει από τον προηγούμενο Φεβρουάριο το έχουν κι αυτοί κλπ κλπ και ότι η λύση είναι πάλι το Vodafone Full σήμα αλλά δυστυχώς δεν δικαιούμαι κάποια έκπτωση για την συσκευή που πλέον έχει 150ε και με προέτρεψαν να πάρω το 1830 μπας και μου δώσουν κάποια έκπτωση αυτοί. Μετά λοιπόν από ένα 20λεπτο τηλέφωνο επίσκεψη σε άλλο κατάστημα ξανά τηλέφωνο αποτέλεσμα μηδέν.

Και ρωτάω:
Α) από την στιγμή που ήξεραν το πρόβλημα γιατί δεν με ενημέρωσαν ότι στην περιοχή που δηλώνω σαν σπίτι μου υπάρχει μεγάλο πρόβλημα;
Β) γιατί να είμαι αναγκασμένος να πληρώσω επιπλέον για κάτι που πληρώνω ήδη για να έχω;
Γ) Γιατί διαφημίζουν 99.9% Πληθυσμιακή κάλυψη ψευδός;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!