tromaktiko: Α. Κούγιας: «Έζησα ένα εφιάλτη»!

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Α. Κούγιας: «Έζησα ένα εφιάλτη»!



Ο Αλέξης Κόυγιας μίλησε στην κάμερα του STAR με αφορμή την έκδοση του διαζυγίου του κι όπως παραδέχτηκε δεν χαίρεται καθόλου με αυτή την εξέλιξη:
«Έζησα ένα εφιάλτη», τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά από δω και στο εξής με την πρώην σύζυγό του. Γι' αυτό και ο ίδιος απέσυρε τις μηνύσεις και αγωγές σε βάρος της Εύης Βατίδου, κάτι που περιμένει να κάνει κι εκείνη. Πάλι καλά που το κατάλαβαν, γιατί...μόνο έτσι θα ηρεμήσουν και τα παιδιά τους!
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο Αλέξης Κούγιας θα καταβάλλει στην Εύη Βατίδου διατροφή ύψους 5.000 ευρώ μηνιαίως για τα έξοδα εκπαίδευσης των παιδιών τους αλλά και για την πληρωμή της οικιακής βοηθού, καθώς η επιμέλεια έχει δοθεί στην Εύη Βατίδου. «Ας ελπίσουμε ότι θα 'μαι υγιής και θα μπορώ να εξασφαλίζω στα παιδιά και στη γυναίκα μου τη δυνατότητα αυτή», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά. Πληρώνει, επίσης, το ενοίκιο του σπιτιού που κατοικούν η Εύη Βατίδου και τα δύο τους παιδιά που βρίσκεται αρκετά κοντά στο δικό του.

http://www.markos.tv/koygias-ezisa-ena-efialti
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!