tromaktiko: Πέρνα, Παναθηναϊκός είσαι! (video)

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Πέρνα, Παναθηναϊκός είσαι! (video)



Όταν έχεις κατακτήσει πέντε ευρωπαϊκά τρόπαια, τότε όλες οι πόρτες ανοίγουν! Όπως στον έλεγχο διαβατηρίων στο αεροδρόμιο Ataturk. Το Leoforos.gr έχει ακολουθήσει τον Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη.



Οι Τούρκοι δεν έχουν... ανοιχτά τα σύνορα. Ελέγχουν ποιος μπαίνει. Αποτέλεσμα οι ουρές να είναι αρκετά μεγάλες στον έλεγχο διαβατηρίων κατά την είσοδο στη χώρα. Όταν, όμως, είσαι ο Παναθηναϊκός, δε χρειάζεται να περιμένεις!

Ο Πεντάστερος, που αφίχθη στις 2.53μ.μ. στην Κωνσταντινούπολη πέρασε... καμαρωτός τον έλεγχο διαβατηρίων, τυγχάνοντας ξεχωριστής μεταχείρισης από τους υπαλλήλους του Ataturk, οι οποίοι του άνοιξαν το δρόμο να ξεμπερδέψει γρηγορότερα από τους υπολοίπους.

Το αστείο, πάντως, ήταν λίγα λεπτά νωρίτερα, όταν άπαντες ακολούθησαν κατά λάθος τον Πάρη Δερμάνη (φροντιστής), που πήγαινε απλώς να ρωτήσει κάτι σχετικό. Η αποστολή των «πράσινων» βγήκε από την ουρά όπου περίμενε, αλλά μόνο για να επιστρέψει λίγο αργότερα. Το χαμόγελο κυρίως του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μόλις ήρθε το «άκυρο», ήταν όλα τα λεφτά! Αν και σχεδόν αμέσως μετά πέρασαν... αέρα τον έλεγχο, αφού... Παναθηναϊκός είσαι!



www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!