tromaktiko: Υπεξαίρεσε 217.785 ευρώ ο προϊστάμενος στα ΕΛΤΑ Καβάλας!

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Υπεξαίρεσε 217.785 ευρώ ο προϊστάμενος στα ΕΛΤΑ Καβάλας!



Συνολικά 217.785 ευρώ υπεξαίρεσε ο προϊστάμενος του υποκαταστήματος Ελληνικών Ταχυδρομείων στην Κεραμωτή Καβάλας, ενώ συγγενείς και φίλοι του έχουν επιδοθεί σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια...
 συγκέντρωσης μέρους του ποσού. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του 55χρονου υπαλλήλου των ΕΛΤΑ επιδιώκουν να καλύψουν, ένα μέρος του ποσού ώστε να είναι μικρότερο από 73.000 ευρώ, προκειμένου ο κατηγορούμενος, να διωχθεί για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα.

Η υπεξαίρεση ήρθε στο φως, όταν ο οικονομικός ελεγκτής των ΕΛΤΑ Καβάλας κατά τη διάρκεια του τακτικού οικονομικού ελέγχου που διενεργούσε στο υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην Κεραμωτή, διαπίστωσε έλλειμμα συνολικού ύψους 217.785,13 ευρώ.

Ο προιστάμενους του υποκαταστήματος, ομολόγησε ότι αυτός ήταν που σταδιακά αφαίρεσε το ποσό από το ταμείο.

Προφασίστηκε, μάλιστα, λόγους υγείας ισχυριζόμενος ότι θα πήγαινε στην Ιταλία για εγχείρηση.

Οι πληροφορίες πάντως για το θέμα της υγείας του παραμένουν συγκεχυμένες καθώς κάποιες πηγές αναφέρουν πως όντως ο 55χρονος, αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του.

Ο 55χρονος δεν έχει εγκαταλείψει τη χώρα αλλά βρίσκεται σ’ επαφή με νομικούς συμβούλους, ώστε να διευθετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εξέλιξη της υπόθεσης

digitalcrete.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!