tromaktiko: Αναφορικά με το θέμα για το 32 ΤΥΠ Πεζοναύτες με το ζόρι

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Αναφορικά με το θέμα για το 32 ΤΥΠ Πεζοναύτες με το ζόρι



Αναφορικά με το θέμα για το 32 ΤΥΠ Πεζοναύτες με το ζόρι. Θα ήθελα να πω στον φίλο που γράφει να μάθει λίιιγο καλύτερα για τι μιλάει και μετά να εκφέρει άποψη.
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/32_17.html)
Προσωπικά έκανα την θητεία μου στους Πεζοναύτες στον Βόλο, από προσωπική μου επιλογή, από όπου και απολύθηκα τον Αύγουστο. Η εμπειρία μου δηλαδή είναι πολύ πρόσφατη!
Στο 32 ΤΥΠ πηγαίνουν κατεξοχήν αυτοί που έχουν "βίσμα" ή αυτοί που τους στέλνουν οι διοικητές των πεζοναυτών γιατί δεν την παλεύουν στις μάχιμες μονάδες. Μόνο στα χαρτιά είναι πεζοναύτες οι συγκεκριμένοι και μάλιστα καμία σχέση δεν έχει η εκπαίδευσή τους με των υπολοίπων! Στην ουσία κάνουν διακοπές! Ακόμα και οι υπηρεσίες που κάνουν είναι τελείως πιο χαλαρές από ότι κάναμε εμείς οι υπόλοιποι!
Οι έξοδοί τους είναι υπέρ του δέοντος αρκετές! 3 έξω 1 μέσα τους πήγαινε όταν ήμουν εγώ εκεί και πολλές φορές ακόμα καλύτερα! έως και 7 έξω 1 μέσα τους πήγαινε κάποιες περιόδους! Είναι Τάγμα Υποστήριξης Πεζοναυτών και η εκπαίδευσή τους δεν συγκρίνεται ούτε λίγο με των υπολοίπων! Και τον τιμημέμο πράσινο μπερέ κακώς τον φοράνε αλλά τέλος πάντων...
Στους πεζοναύτες οι αξιωματικοί ενδιαφέρονται πολύ για τον στρατιώτη και είναι πάντα δίπλα του!!! Προσωπικά σε όποιο πρόβλημα και αν είχα και ήθελα να τους μιλήσω η πόρτα τους ήταν πάντα ανοιχτή! Οι κομπλεξισμοί κλπ είναι κυρίως των αμόρφωτων ΕΠΟΠ, που έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ και κάνουν ό,τι νομίζουν. Ναι, γίνονται και καψόνια γιατί έτσι πρέπει για να διαμορφωθεί ο χαρακτήρας του μαχητή, και ναι ξέραμε ότι θα γίνονταν όταν πήγαμε! αλλά όχι και καψώνια στο ΤΥΠ που γράφει ο αγανακτισμένος πατέρας... μην τρελαθούμε κιόλας! Εκεί είπαμε είναÎ! ¹ κυρίως βισματική μονάδα! τυχαίο είναι νομίζετε; διακοπές κάνουν!
Όσων αφορά για τον Έβρο που λέει ο πατέρας, εννοείτε πως αν δεν περάσει τα ΠΕΝ (που για να μην τα περάσει θα πρέπει να μην θέλει να τα περάσει, καθώς με λίγο ζόρι περνιούνται) θα πάει στον Έβρο. Και δεν είναι απειλή, είναι η πραγματικότητα. Έβρος σημαίνει πεζικό. Όλοι πηγαίνουν στον έβρο γιατί όχι και το παιδί του αν κοπεί από ειδικές δυνάμεις;
Αφήστε τα παιδιά σας να γίνουν άντρες και μην τα κανακεύετε μέχρι αυτήν την ηλικία!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!