tromaktiko: Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου Ε.ΤΕ.Ρ.Μ-Θ - Τραμπουκισμοί στο Ρ.Σ Αθλητικά Νέα 98.7

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου Ε.ΤΕ.Ρ.Μ-Θ - Τραμπουκισμοί στο Ρ.Σ Αθλητικά Νέα 98.7



Σήμερα, Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2010 και λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η Τετράωρη Στάση Εργασίας που έχει κηρύξει η ΕΤΕΡΜΘ στον Ρ/Σ Αθλητικά Νέα 98.7, οι υπεύθυνοι του Σταθμού, κ. Σκόρδας Λάμπρος και κ. Τάτσικας Δημήτριος – Διευθυντής της εφημερίδας Αθλητικά Νέα, σε μια προσπάθεια να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΗΣΑΝ!!!
εναντίον του Προέδρου της ΕΤΕΡΜΘ κ. Χατζηγεωργίου Κωνσταντίνου και Β’ Γραμματέα, κ. Στεφανίδη Κοσμά.

ΚΥΡΙΟΙ, ΕΤΣΙ ΞΈΡΕΤΕ ΝΑ ΛΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΌ ΣΑΣ ΧΩΡΟ?

Η Ε.Τ.Ε.Ρ.Μ-Θ καταδικάζει τις παραπάνω προσπάθειες που στοχεύουν με αυταρχικούς και δόλιους τρόπους στην τρομοκράτηση των εργαζομένων και στην διατήρηση του καθεστώτος της εργοδοτικής ασυδοσίας (συνεχής καθυστέρηση μισθοδοσίας, καταστρατήγηση ωραρίου, άθλιες συνθήκες, μαύρη και ανασφάλιστη εργασία), εκφοβισμοί εργαζομένων.

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι σε αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά των εργοδοτών, στην αυθαιρεσία και το άναρχο καθεστώς της εκμετάλλευσης των εργαζομένων
ΚΑΙ
Δηλώνουμε απερίφραστα ότι ο τραμπουκισμός και η λογική της βιαιοπραγίας προς τους συνδικαλιστές, θα πάρει σύντομα απάντηση από την Ένωσή μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!