tromaktiko: Aston Martin Cygnet στο WBS - Αποκλειστική συνέντευξη με τον Brand Manager

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Aston Martin Cygnet στο WBS - Αποκλειστική συνέντευξη με τον Brand Manager



Οι Άγγλοι στην Aston Martin έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα του Cygnet. Μπορεί να είναι μικρό, αλλά σίγουρα δεν δείχνουν να το αγαπούν λιγότερο!
Έτσι μετά την έκθεση της Γενεύης όπου έκανε το ντεμπούτο του φέτος το Μάρτη και την παρουσίαση στα Harrods το προηγούμενο μήνα, άρχισαν να σκέφτονται που θα δείξουν ξανά το νέο τους καμάρι! Το σκέφτηκαν καλά και συμφώνησαν πως ένα αμάξι πόλης, ακόμα και αν είναι Aston Martin πρέπει να το βγάλεις στο δρόμο! Εκεί είναι η θέση του! Και αυτό έκαναν! Έτσι λοιπόν σήμερα το απόγευμα πήραν ένα καλογυαλισμένο μαύρο Cygnet και πήγαν στο Warwick Business School που είναι κοντά στα headquarters της εταιρίας! Φυσικά καταλαβαίνεις ότι το AutoBlog δε θα μπορούσε παρά να βρίσκεται εκεί, όχι απλά για να δει από κοντά την μικρή Aston Martin, αλλά και για μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Brand Manager της Aston Martin, Andy Haslam σχετικά με το Cygnet, και όχι μόνο.

Πριν πάμε στη συνέντευξη, κάτσε πρώτα να σου πω για το αμάξι! Και θα στο πω όσο πιο απλά μπορώ! Οι άνθρωποι πήραν ένα Toyota iQ και το έκαναν Aston Martin με τα όλα του! Απίστευτα στιβαρό, πανέμορφο, υπερπολυτελές, προσεγμένο μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια. Πραγματικά απ’ όπου και αν το κοιτάξεις, δεν θα βρεις κάτι που να υστερεί σε αυτά τα χαρακτηριστικά! Η δουλειά που έχει γίνει είναι απίστευτα προσεγμένη ακόμα και στο χρώμα του αυτοκινήτου που έχει απίστευτη υφή. Όπως πολύ γλαφυρά μας το περιέγραψε ο Andy Haslam: “δεν πήραμε απλώς ένα Toyota, το βάψαμε και το πουλάμε ακριβά“. Αυτό μπορώ να στο επιβεβαιώσω κι εγώ! Αλλά για να δούμε τι άλλο μας είπε ο Andy.
Κατ’αρχάς ο Andy είναι απίστευτα φιλικός και πολύ καλά διαβασμένος! Μας είπε περισσότερα εκτός μικροφώνου που ίσως ήταν και τα πιο σημαντικά! Όπως για παράδειγμα την τιμή του Cygnet που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα! Η τιμή του θα είναι περίπου 30.000 λίρες Αγγλίας και το ακριβές αντίτιμο που θα πρέπει να καταβάλει ο υποψήφιος αγοραστής θα ανακοινωθεί επίσημα τον επόμενο μήνα. Μας μίλησε για το αγοραστικό κοινό στο οποίο στοχεύει το νέο Cygnet. Κοιτώντας λίγο τα γραφήματα του Andy μπορείς χαρακτηριστικά να πεις πως ο υποψήφιος αγοραστής είναι άντρας κάτω των σαράντα εννέα ετών που το θέλει για να πηγαίνει στη δουλειά του. Όμως επειδή ευτυχώς στην Aston Martin είναι σοβαροί άνθρωποι και δεν διαβάζουν τις στατιστικές όπως οι Έλληνες τεχνοκράτες, ξέρουν ότι πιθανός ιδιοκτήτης είναι η και τυχερή κορούλα που θα το ζητήσει από το πλούσιο μπαμπά της καθώς και κάθε fashionistas σε αυτό το πλανήτη! Μάθαμε πολλές λεπτομέρειες για το εσωτερικό και το εξωτερικό, όπως τις δυνατότητες επιλογής και συνδυασμού χρωμάτων μέσα και έξω. Δεν τα μάθαμε όμως μόνο! Τα είδαμε κιόλας!
Δυστυχώς ο καιρός δε μας επέτρεψε να πάρουμε καλές φωτογραφίες. Βλέπεις με -10 βαθμούς Κελσίου και ομίχλη, η μηχανή μας έβγαζε το ψύχος στην ατμόσφαιρα. Όμως για να σε αποζημιώσουμε, σου έχουμε και την επίσημη gallery της Aston Martin σε πολύ μεγάλη ανάλυση. Ακολουθεί στη συνέχεια το κυρίως μέρος “on mic” της συζήτησης που είχαμε με τον Andy Haslam, στα Αγγλικά. Θα προσπαθήσουμε να στο μεταφράσουμε και στα ελληνικά το συντομότερο! Απόλαυσέ το ...
http://www.autoblog.gr/2010/12/07/aston-martin-cygnet-at-wbs-exclusive-interview-with-brand-manager/



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!