tromaktiko: Περί Big Brother

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Περί Big Brother



Παρακολουθώ την εκπομπή το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα τις τρεις τελευταίες εβδομάδες είναι εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο η παραγωγή φροντίζει να ευνοηθούν κάποιοι παίκτες.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης (ο οποίος με βεβαιότητα θα πάρει και το έπαθλο) είναι το αγαπημένο παιδί της εκπομπής και της παρουσιάστριας. Εκτός από την ιδιαίτερη προβολή του (συνήθως εκθειάζουν τις αρχές του), σε αποστολή της προηγούμενης εβδομάδας , και ενώ οι παίκτες έπρεπε να αγνοούν οτιδήποτε παράξενο συνέβαινε γύρω τους, μπήκε ο συγκεκριμένος παίκτης στο δωμάτιο επικοινωνίας, αλλά αρνήθηκε πεισματικά να καθίσει στη θέση που του υποδείκνυε ο Μεγάλος Αδελφός (μέσα σε ένα πάρκο), καθότι προφανώς δεν το επέτρεπε ο ανδρισμός του. Ούτε κάποια κ'υρωση υπέστη για την ανυπακοή του , ούτε και υποδείχθηκε ως υπεύθυνος για την αποτυχία της αποστολής.
Όταν μάλιστα στο live ήρθε η ώρα να ανακοινωθεί στους παίκτες το αποτέλεσμα της αποστολής, φρόντισαν να μας παρουσιάσουν ότι για την αποτυχία της ευθύνεται ο Αλέξης, ο οποίος κάθισε σε ένα παπί στο δωμάτιο επικοινωνίας συζήτησε με τον Μεγάλο Αδελφό και απλά στο τέλος της κουβέντας είπε: ωραίο το παπάκι!!
Αυτό το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα θεωρώντας ο Αλέξης υπεύθυνο τον εαυτό του για την αποτυχία της αποστολής, να αρνηθεί να ψηφίσει και ως εκ τούτου να είναι ο ίδιος υποψήφιος και τελικά να αποχωρήσει.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε ο ίδιος παίκτης διαπληκτίστηκε με τη Νάρα, γιατί ένα αστείο της (το οποίο ουσιαστικά εκείνος προκάλεσε), έθιξε τον περιβόητο ανδρισμό του, φρόντισαν δε όλοι να δημιουργήσουν τέτοιες ενοχές στη συγκεκριμένη παίκτρια, η οποία συνεχώς αναφέρει το πόσο έφταιξε!!.
Και σε αυτό το περιστατικό φρόντισε η παραγωγή να μην γίνει καμία αναφορά στο live προκειμένου να μη χαλάσει το προφίλ του συγκεκριμένου παίκτη.

Και ΑΝΤΙΛΗΨΗ και ΚΡΙΣΗ έχουμε. Βλέπουμε BIG BROTHER, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε ηλίθιοι.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!