tromaktiko: Σχετικά «Για το Big Brother»"

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Σχετικά «Για το Big Brother»"



Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω με την συγκεκριμένη αναγνώστρια που βγήκε ωρυόμενη να μας καταγγείλει ότι ξόδεψε τόσα χρήματα για να πετάξει έναν παίχτη του ριάλιτι εκτός και αυτοί τον ξαναβάλανε...http://tro-ma-ktiko.blogspot.com
Θα την ρωτούσα λοιπόν, ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΥΡΊΑ ΜΟΥ; Καούρα που την είχαμε τι έγινε στο συγκεκριμένο ριάλιτι. Καούρα που την είχαμε που πας και ξοδεύεις τα χρήματα σου όταν ο κόσμος πεινάει. Μήπως θέλετε να βγούμε στους δρόμους να διαδηλώσουμε για την επιστροφή του παίχτη στο ριάλιτι και να απαιτήσουμε να επιστραφούν τα χρήματα σας πίσω; Είναι ιδιωτικό κανάλι άρα ιδιωτικοί επιχείρηση και ακολουθεί πολιτική που την συμφέρει οικονομικά. Δηλαδή τον ξαναβάζουν για να τον ξαναψηφίσουν κάτι άτομα σαν και εσάς για να βγει εκτός παιχνιδιού πάλι.
Γιατί τι πράγμα ωρύεστε λοιπόν δεν μπορώ να καταλάβω. Τι δεν μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς και αυτό σας βγάζει από τα ρούχα σας «κυρία» μου ή καλύτερα να σας αποκαλέσω κυρία Μπούφου μου (μην με παρεξηγήσετε καλέ... Μπούφος λέγετε το ψάρι, το ΖΩΟ δηλαδή, που τσιμπάει ΠΑΝΤΑ πρώτο το δόλωμα στο ψάρεμα).
Περαστικά σας.
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!