tromaktiko: "Βυσματούχοι" συμβασιούχοι στο Δήμο Αθηναίων, το άνδρο της ακολασίας και του πολιτικού μέσου!

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

"Βυσματούχοι" συμβασιούχοι στο Δήμο Αθηναίων, το άνδρο της ακολασίας και του πολιτικού μέσου!



Είμαι ένας νέος άνθρωπος όπου εργάζομαι σκληρά στον ιδιωτικό τομέα διαθέτοντας πτυχία και ξένες γλώσσες όπως πολλά άλλα παιδιά στην ηλικία μου.
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιοι από τους συνολικά 706 συμβασιούχους στο Δήμο της Αθήνας που φαινομενικά ανήκουν στο προσωπικό καθαριότητας αλλά στην ουσία κάθονται όλοι μέρα, απασχολούνται ως ηλεκτρολόγοι δίχως πτυχία, δίχως ΑΣΕΠ, εκβιάζουν με ασφαλιστικά μέτρα και ζητούν μονιμοποίηση ενώ δεν εργάζονται στην αποκομιδή των σκουπιδιών όπως ορίζεται από τη σύμβασή τους!

Επιτέλους, προσλάβετε συμβασιούχους έργου μέσω ΑΣΕΠ! Καθαρίστε το Δήμο μας από τις εκατοντάδες παράνομες συμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στο Δήμο μας! Δεν είναι δυνατόν να εργάζομαι 12 ώρες την ημέρα και να βλέπω συμβασιούχους να κάθονται, να πληρώνονται κανονικά, να κάνουν διακοπές όλο το χρόνο!

Σας παρακαλώ θερμά, εγκρίνετε θέσεις με συμβάσεις έργου μέσω ΑΣΕΠ. Να απασχοληθεί επιτέλους κόσμος που πραγματικά ικανοποιεί τα κριτήρια του Νόμου.

Στη Διεύθυνση Συντήρησης & Αυτεπιστασίας (Αγ. Άννης & Σαλαμινίας) άτομα που οι συμβάσεις τους έχουν λήξει από τον 02/2010 και που κανονικά έχουν σύμβαση ως προσωπικό καθαριότητας, εργάζονται ως ηλεκτρολόγοι ή οδηγοί δίχως να έχουν πτυχίο ηλεκτρολόγου, δίχως να έχουν περάσει μέσω ΑΣΕΠ! Μπήκαν με μία πολιτική γνωριμία κι εδώ και χρόνια πληρώνονται από εμάς (από τα δημοτικά τέλη) δίχως να προσφέρουν κανένα έργο!

Σας παρακαλώ πολύ, απομακρύνετε τους παράνομους «βυσματούχους» συμβασιούχους και εάν πραγματικά έχετε ανάγκη από προσωπικό προσλάβετε το μέσω ΑΣΕΠ. Καθαρίστε κυριολεκτικά & μεταφορικά το Δήμο της Αθήνας!

Εμείς οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δηλαδή βλάκες είμαστε που εργαζόμαστε τόσες ώρες και που αν θελήσουμε κάποια μέρα να μπούμε στο δημόσιο είτε ως μόνιμοι, είτε ως συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου ή έργου, θα πρέπει να δώσουμε ΑΣΕΠ με κριτήριο τα πτυχία και τις γνώσεις μας; Τόσο χρόνια ο Δήμος Αθηναίων είναι Άνδρο ακολασίας που βασιλεύει το βύσμα και το πολιτικό μέσο.

Ως πότε ο ιδιωτικός τομέας θα πληρώνει τα λάθη από τους τεμπέληδες του δημοσίου που και με βύσμα μπήκαν και δεν δουλεύουν;

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!