tromaktiko: Υπουργείο Προστασίας Εργολάβων;

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Υπουργείο Προστασίας Εργολάβων;



Μια ερώτηση προς το "υπουργείο προστασίας πολιτών". Οι αστυνομικές δυνάμεις στην Κερατέα ΠΟΙΟΝ ακριβώς "προστάτευαν";
Μήπως πρέπει να μετονομάστε το υπουργείο σε: "προστασίας εργολάβων"; Και καλά οι βολευτές και κυβερνοπροδότες... ΝΤΡΟΠΗ σε ένα σώμα που έχει συνδικαλιστική φωνή ανέχεται να εκτελέσει μια ωμή επίθεση εναντίον πολιτών. Δεν υπερασπίζεται ΚΑΝ το δημόσιο συμφέρον. Δεν σέβεται ΚΑΝ του νόμους που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ υπηρετεί.

ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ:

1) Φτάνοντας στο σημείο ΧΩΡΙΣ εισαγγελέα
2) Αγνοώντας ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ την απόφαση του εισαγγελέα (που ήρθε μετά) να αποχωρήσουν αμέσως τα ΜΑΤ και τα μηχανήματα απ' την περιοχή.
3) Κυνηγώντας τους πολίτες επί 2 km και ρίχνοντας δακρυγόνα ΧΩΡΙΣ προφανή λόγο.

Η κυβέρνηση αποφάσισε ΧΥΤΑ σε αρχαιολογικό χώρο. Σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ χώρο που ΔΕΝ υπάρχουν απαλλοτριώσεις. Ο επόμενος ΧΥΤΑ ίσως είναι στην Ακρόπολη ή μέσα στα σπίτια μας... Δυστυχώς φίλοι αστυνομικοί όταν δε σέβεστε τους νόμους που ορκιστήκατε να υπηρετείτε δεν είστε παρά μπράβοι της κυβέρνησης. Συλληπητήρια στην υποτιθέμενη ηθική σας.

Οι κυβερνόντες γνωρίζουμε ότι είναι προδότες. Γνωρίζουμε τις προθέσεις τους να βουλιάξουν κι άλλο τη χώρα με το "έργο" αυτό πληρώνοντας μεγαλύτερα πρόστιμα στην Ε.Ε. και το σημαντικότερο διακινδυνεύοντας την υγεία των πολιτών. Και με την εμπλοκή των ΜΑΤ και τη σωματική τους ακεραιότητα. Δυστυχώς μπροστά στη μίζα δεν ισχύουν οι νόμοι ούτε για ιδιοκτησίες ούτε για αρχαιολογικούς χώρους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!