tromaktiko: Απάντηση ως προς τον οδηγό του τρόλεϊ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση ως προς τον οδηγό του τρόλεϊ



Αγαπητη μου διαβασα την αναρτηση σου (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/16-6101.html) και εχω εξοργιστει διοτι το εχω παθει κι εγω απο οδηγο λεωφορειου που με εβρισε.
Η συνεχεια εχει ως εξης: κανεις καταγγελια στο υπουργειο μεταφορων.Mαθαινεις το ονομα του πρωτα απο το προγραμμα των δρομολογιων των ΗΛΠΑΠ που ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν αλλα ακκομη κι αν δεν το καταφερεις , το βρισκουν απο το υπουργειο πανευκολα. Εγω το εκανα και μαλιστα του εκανα και μη! νυση και με παρακαλουσε κλαιγοντας να μην το συνεχισω. Τον λυπηθηκα και σταματησα τις διαδικασιες γιατι ικανοποιηθηκα που αποδειχτηκε κοτα λειρατη και αυτοεξευτελιστηκε μόνος του. Βέβαια αν ηξερα ότι παιρνει υπερδιπλασια λεφτα το μηνα απο ολους εμας , αληθεια σου λεω δεν θα τον λυπόμουν καθολου.Αντιθετως θα τον εκδικουμουν και γι αυτό ακόμη. Και μην βιαστει κανεις να αρχισει τα φουμαρα περι διαλυσης του κοινωνικου ιστου κι αλλες τέτοιες μπουρδες διοτι όλοι οι γνωστοι και φιλοι και γενικοτερα όλοι οσοι συναναστρεφομαι χαιρονται με τις περικοπες των μισθων στις ΔΕΚΟ τις οποιες μάλιστα χαρακτηριζουν ΜΙΚΡΕΣ! Άκου πλαφόν 4000 Ευρω το μηνα , να κανουμε κανεναν ερανο με τα 800 που παιρνουμε να τους συνδραμουμε.
Βγηκα εκτος θέματος αγαπητη μου αλλά σκεψου οτι σου εκανε ασεμνη χειρονομια ενας δημοσιος λειτουργος που παίρνει 35 - 40 000 ευρω το χρονο.Ως υψηλα αμοιβομενος λοιπον επρεπε να κάνει ΑΡΙΣΤΑ τη δουλεια για την οποια καλοπληρωνεται.
Ασχετο-Σχετικο: Υπαλληλος του ηλεκτρικου σιδηροδρομου , φιλος, έπαιρνε 5000 ευρω περιπου το μηνα για να πουλα εισιτηρια στα γκισε , μορφωση δημοτικου-25 χρονια υπηρεσια.
Με τις προηγουμενες περικοπες εχασε 1400 ευρω το μηνα!!!!!!! Πιο πολλα απο τον μεσο μισθο του ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ συνανθρωπου μας. Αντε λοιπον μαχαιρι και γρηγορα σε κατι τετοια εξοφθαλμα ρετιρε

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!