tromaktiko: Από Δευτέρα στο «τραπέζι»!

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Από Δευτέρα στο «τραπέζι»!



Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου η τελική μεταγραφική σύσκεψη στο γραφείο του Νικόλα Πατέρα


Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου κλείνει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος και είναι δεδομένο ότι δεν είναι λίγες οι αδυναμίες που έχουν εντοπιστεί σε επίπεδο ρόστερ.

Τις προηγούμενες εβδομάδες Αντωνίου και Φρέιτας έκαναν πολλά ταξίδια στο εξωτερικό σε μια προσπάθεια να «κοντύνουν» τη λίστα με τους προτεινόμενους ποδοσφαιριστές και να είναι έτοιμοι να φέρουν ότι ζητήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη σύσκεψη που θα γίνει παρουσία του Νικόλα Πατέρα.


Το ραντεβού αυτό προσδιορίζεται χρονικά πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός πάει για 2+1 μεταγραφές. Το +1 ενδεχομένως έχει να κάνει με τον Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος αν συνεχίσει να μην υπολογίζεται θα αποτελέσει παρελθόν και μακράν πρώτο φαβορί για να κληθεί να καλύψει το κενό του είναι ο «καλοκαιρινός έρωτας», Πέτσκο.
Ενδιαφέρον θα έχει και το ενδεχόμενο πώλησης κάποιου παίκτη, ενώ πολύ δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα κάνει μεταγραφή από την Ελλάδα, εκτός κι αν γίνει κανένα «μπαμ» με παίκτη της ΑΕΚ, κάτι που επί του παρόντος διαψεύδεται!


Το θέμα του Κουμορτζί έχει παγώσει για τα καλά και μόνο με θαύμα θα αλλάξει κάτι. Το γεγονός και μόνο ότι το νέο αφεντικό του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης, στην ουσία εργάζεται στις επιχειρήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη καθιστά σχεδόν αδύνατη οποιαδήποτε επαφή μαζί του.


Ονόματα στο τραπέζι έχουν πέσει πολλά. Από τον Σχάαρς (που έχει αρκετές πιθανότητες) και τον Ράκιτιτς, μέχρι τον... Ντέκο και τον Αλμέιδα. Γενικώς απ' όλα έχει ο μπαξές, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην τελική σύσκεψη της Δευτέρας.



www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!