tromaktiko: «Ταξιδευτές στον πηγαιμό για την Ιθάκη»

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

«Ταξιδευτές στον πηγαιμό για την Ιθάκη»



«Ταξιδευτές στον πηγαιμό για την Ιθάκη». Με αυτή την φράση οριοθετεί την παρουσία του στο χώρο της απεξάρτησης... ο σύλλογος οικογένειας και φίλων του θεραπευτικού προγράμματος «Ιθάκη», ο οποίος ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1986 και έχει συμβάλει τα μέγιστα, για τη στήριξη γονέων που τα παιδιά τους βρίσκονταν μεταξύ ζωής και θανάτου.

Σήμερα στον σύλλογο υπάρχουν γονείς, που τα παιδιά τους έχουν θεραπευτεί στην «Ιθάκη», γονείς που τα παιδιά τους θεραπεύονται και βρίσκονται σε ένα πρόγραμμα, ενώ προσπαθούν να κινητοποιήσουν και άλλους γονείς, που τα παιδιά τους βρίσκονται στο λαβύρινθο των ναρκωτικών.
Όλα τα μέλη έχουν στρατευτεί στον αγώνα ενάντια στην μάστιγα της εποχής, τα ναρκωτικά και παλεύουν με όλες τις δυνάμεις τους για να πετύχουν τους στόχους τους που δεν είναι άλλοι από την στήριξη και την ενίσχυση του ΚΕΘΕΑ, τη διάδοση της φιλοσοφίας της Κοινότητας «Ιθάκη», την παραβολή του θετικού έργου που επιτελεί το θεραπευτικό πρόγραμμα και την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας και συμπαράστασης στα μέλη του συλλόγου.

http://taneatouoropou.blogspot.com/2010/12/blog-post_164.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!