tromaktiko: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ



Τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων των Αστικών Συγκοινωνιών σήμερα επεδίωξαν συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του... Υπουργείου Υποδομών και Δικτύων για να καταθέσουν τις απόψεις και τις θέσεις τους , για ζητήματα που αφορούν στις Συγκοινωνίες.

Για άλλη μια φορά συναντήσαμε πόρτες κλειστές και φρουρά αστυνομικών για την προστασία των κυβερνητικών αξιωματούχων .

Η πολιτική ηγεσία κρύβεται από τους εργαζόμενους αδιαφορώντας για τις απόψεις τους δείχνοντας την πρόθεσή της, να προωθήσει εν κρυπτώ τη θεσμοθέτηση μέτρων σε βάρος των συγκοινωνιών, των επιβατών και των εργαζομένων με την μέθοδο του αιφνιδιασμού και τη δημιουργία τετελεσμένων .

Οι εργαζόμενοι επιμένουν στη διαβούλευση και εφόσον αυτή δεν προκύψει τότε η πολιτική ηγεσία πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της . Το ΄΄Αποφασίζομεν και Διατάσσομεν΄΄ ανήκει σε άλλες εποχές!!

Η εμπορευματοποίηση του δημόσιου αγαθού της μεταφοράς, η κατασυκοφάντηση και η διαπόμπευση των εργαζομένων, δεν είναι η απάντηση στα προβλήματα που δημιούργησαν οι λαθεμένες πολιτικές που εφαρμόστηκαν διαχρονικά στις συγκοινωνίες από όλες τις κυβερνήσεις.

Καταγγέλλουμε την αντιδημοκρατική κυβερνητική συμπεριφορά που αγνοεί επιδεικτικά την αγωνία των εργαζομένων για το μέλλον των επιχειρήσεων που εργάζονται και μοχθούν καθημερινά για την μετακίνηση εκατομμυρίων πολιτών .

Η απάντηση των εργαζόμενων στις συγκοινωνίες, απέναντι στα καταστροφικά σχέδια της κυβέρνησης θα είναι ενιαία και δυναμική.


Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!