tromaktiko: Την 'εβαλαν¨ στο πεζοδρόμιο και τα αγγελούδια της στα...φανάρια!

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Την 'εβαλαν¨ στο πεζοδρόμιο και τα αγγελούδια της στα...φανάρια!



Ένα ανθρώπινο δράμα ανακάλυψαν οι άντρες της αστυνομίας προχθές. Πρόκειται για μία 35 χρονη γυναίκα από την Ρουμανία που ζούσε μαζί με τα παιδιά της...
στην Ελλάδα σε άθλιες συνθήκες και κάτω από το βλέμμα τεσσάρων ανθρώπων που τους εκμεταλεύονταν. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Πριν από τέσσερις μήνες ένας 45χρονος και η συνεργός του έπεισαν το θύμα να τους ακολουθήσει στην Ελλάδα.
"Θα ζήσεις σαν βασίλισσα" της είπαν. Η ίδια τους πίστεψε και έτσι πήρε μαζί της τα δύο ανήλικα παιδιά της (αγόρι ετών 13 και κορίτσι ετών 7) και τους ακολούθησε στην χώρα μας.
Από αυτό το σημείο και μετά ξεκινά ο γολγοθάς για την οικογένεια μιας και οι δράστες υποχρέωναν την 35χρονη να δουλεύει ως πόρνη και τα ανήλικα παιδιά της τα έβαλαν στα φανάρια.Καθημερινά η άτυχη κοπέλα ήταν αναγκασμένη να την βιάζουν τόσο οι "πελάτες" όσο και οι συνεργοί των δραστών. Στην ίδια μοίρα και τα δύο αγγελούδια όπου τα υποχρέωναν να ζητιανεύουν στα φανάρια της Χαλκίδας.
Η ελευθερία της κοπέλας ήρθε όταν την εξανάγκασαν να έρθει σε σεξουαλική επαφή με επτά αλλοδαπούς υπηκόους Πακιστάν, στους οποίους την παρέδωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες έναντι αμοιβής, την οποία εισέπραξαν εξ ολοκλήρου οι ίδιοι. Οι αστυνομικοί έχοντας πληροφορίες για το περιστατικό κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του κυκλώματος.
Συνελήφθησαν δύο ακόμη άνδρες αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 21 και 19 ετών, οι οποίοι σε συνεργασία με τους τέσσερις ανωτέρω αναφερθέντες ομοεθνείς τους, υποχρέωναν σε επαιτεία, κυρίως σε διασταυρώσεις φαναριών, τα δυο ανήλικα προαναφερθέντα τέκνα της παθούσας, επιτηρώντας τα διακριτικά και εισέπρατταν για λογαριασμό τους το ποσό που αυτά κέρδιζαν.
Οι δράστες κατά τον ίδιο τρόπο εκμεταλλεύονταν και άλλα τρία ανήλικα τέκνα.
Ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι Οργανισμοί-Υπηρεσίες, προκειμένου η παθούσα και τα δύο ανήλικα τέκνα της, λάβουν την απαιτούμενη προστασία και ειδική φροντίδα.

http://www.evianews.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!