tromaktiko: "ΠΕΡΙ ΕΝΔΟΤΑΞΙΚΗΣ "ΦΑΓΩΜΑΡΑΣ"

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

"ΠΕΡΙ ΕΝΔΟΤΑΞΙΚΗΣ "ΦΑΓΩΜΑΡΑΣ"



Μαράζι έχω να δω κάποιον πατρίκιο της κοινωνίας μας που η καταγωγή, η μοίρα ή ο Αλκαπονισμός του τον κατέστησαν μέλος της "ανώτερης" κοινωνικής τάξης...
να μπαίνει στα blogs και να τρώγεται σαν το σκυλί με ομογάλακτό του, δηλαδή με μέλος "ανώτερης" τάξης. Δεν είδα ποτέ εργοστασιάρχη, μεγαλέμπορα, εφοπλιστή, εισοδηματία, ξεπλυματία, μεγαλονταβατζή και λοιπά, ΝΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ Χ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΗΜΙΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. Ρε παιδιά, ξυπνάτε! Α!
υτά σας μαράνανε; Η ψευτομονιμότητα και τα δέκα παραπάνω ευρώ του κακοταϊσμένου δάσκαλου, εφοριακού, αστυνομικού, οτετζή, δημοτικού υπλλήλου; Δεν απευθύνομαι σε μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους, γιατί αυτοί ξέρουν τι γίνεται και δεν ασχολούνται με ηλιθιότητες. Απευθύνομαι στους δεκαοχτάρηδες, εικοσάτηδες και εικοσιπεντάρηδες. Που αισθάνονται μία άδικη και ατυχή ζήλια για τους δημοσιοϋπαλληλίσκους των 800 ευρώ, ίσως επειδή δεν ευοδώθηκαν τα "'ονειρα" των ίδιων για μία θεσούλα στο δημόσιο που θα ηχούσε σίγουρα στα αυτιά τους ως συνεχές !
τριβέλισμα από τους γονείς τους. Π!
αιδι
ά, αφήστε τις βλακείες, τις μικροκακίες, καταλάβετε ότι στο ίδιο καζάνι βράζουν όλοι και ότι "οι άλλοι" γελάνε και τρίβουν τα χέρια τους με αυτές τις χαζοφαγωμάρες. Σηκωθείτε από τους καναπέδες της καφετέριας και από τις κουπαστές των παγκακιών της πλατείας και πηγαίνετε να σπάσετε τα κεφάλια αυτών που μας κατάντησαν έτσι. Μόνο αυτό φοβούνται, να το ξέρετε. Άλλωστε η Ιστορία, το έχει βεβαιώσει αυτό πολλές φορές. (Γαλλική επανάσταση, επανάσταση μπολσεβίκων κ.λ.π.)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!