tromaktiko: ΕΠΑ.Λ ΜΥΚΟΝΟΥ - ΚΑΤΑΛΗΨΗ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΑ.Λ ΜΥΚΟΝΟΥ - ΚΑΤΑΛΗΨΗ



Ντροπή για την Μύκονο και για τον δήμο που αδιάφορη για το ΕΠΑ.Λ Μυκόνου.


Το ΕΠΑ.Λ Μυκονου δεν είχε ποτέ δικό του κτίριο και συστεγάζετε με το γενικό λύκειο. Διπλά ακριβός από το Γενικό λύκειο υπήρχε χορός που έχει γίνει μελέτη και τα σχετικά για κτιριακές εγκατάστασης για το ΕΠΑ.Λ. Πέρυσι μετά από κατάληψη ο δήμος έκρινε πιο απαραίτητο να φτιάξη γήπεδο βόλεϊ διπλά ακριβός στο παλιό αντί να φτιάξη τουλάχιστον 1 αίθουσα και όπως είχε πει χαρακτηριστικά ήταν ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ (Δήμος Μυκόνου τότε αντιδήμαρχος - τώρα δήμαρχος κ. Αθανάσιος Κουσαθανας)

Το πρόβλημα είναι ότι τα μαθήματα γίνονται σε υπόγεια που βρομάνε γιατί δεν υπάρχουν παράθυρα. Η καθηγητές αδυνατούν να κάνουν μάθημα γιατί τα παιδιά είναι παρά πολλά στις μικρές αίθουσες. Και φυσικά στα (εργαστήρια-αποθήκη) που υπάρχουν δεν υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός.

Σχεδόν κάθε χρόνο τα παιδιά κάνουνε κατάληψη στο κτίριο οπού συστεγάζονται με το γενικό λύκειο οπού εκεί ακούνε τα διαφορά από τον δήμο ο οποίος κάνη τα στραβά ματιά δίνοντας συνήθως σημασία στα αιτήματα του γενικού λυκείου που μπροστά στα δικά μας είναι ασήμαντα. Ποτέ επιτελούς το αυτό το σχολείο θα απόκτηση αίθουσες και θα γίνει ένα στολίδι όπως τα υπόλοιπα ?.

Ήμασταν πιτσιρίκια και τώρα μεγαλώσαμε μπορεί ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!