tromaktiko: Παρών και ο Καρεμπέ!

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Παρών και ο Καρεμπέ!



Ο Κριστιάν Καρεμπέ επιβεβαίωσε ότι θα δώσει το «παρών» στο φιλικό των αστέρων του Θρύλου με την ομάδα των Ζιντάν και Ρονάλντο που θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη στον «Ναό».

Την παρουσία του στο στάδιο Καραϊσκάκη στο φιλικό της ερχόμενης Τρίτης μεταξύ των αστέρων του Ολυμπιακού και της ομάδας των Ζιντάν και Ρονάλντο επιβεβαίωσε ο μεγάλος Κριστιάν Καρεμπέ!

Ο εκ των κορυφαίων παικτών που φόρεσαν ποτέ τη δοξασμένη φανέλα του Θρύλου επιβεβαίωσε πριν από λίγο την παρουσία του στο φιλικό της 14ης Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Κριστιάν Καρεμπέ επιβεβαίωσε σήμερα την παρουσία του στον 8ο αγώνα κατά της φτώχειας (Φίλοι Ζιντάν, Ρονάλντο - All Stars ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ), που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 21:15.

Ο βετεράνος πρώην άσος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά και Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Γαλλίας, κλήθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα τόσο από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όσο και από τον Ζινεντίν Ζιντάν με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι από τους αγαπημένους παίκτες των φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, καθώς στα χρόνια που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας, συμβάλλοντας στις κατακτήσεις τίτλων και διακρίσεων».

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!