tromaktiko: Ο ΜΗΤΣΟΣ, Ο ΚΙΤΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ...ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΜΗΤΣΟΣ, Ο ΚΙΤΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ...ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ



πραγματικη ιστορια
Ο ΜΗΤΣΟΣ  ειναι αποφοιτος λυκειου διοικει την μικρη επιχειρηση που βρηκε ετοιμη απο τον  συνταξιουχο πλεον μπαμπα του.

ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΣΥ τα κερδη του ηταν πολλαπλασια ενος δημοσιου υπαλληλου.

ΠΡΙΝ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ  ο μητσος χοροπηδουσε απο τη χαρα που εκοψαν δωρα και επιδοματα απο τους τεμπεληδες δημοσιους υπαλληλους.
Ειρωνευοταν  χαιρεκακα τον δημοσιο υπαλληλο οταν αυτος του ελεγε τι φερνει το μελλον

Ο ΚΙΤΣΟΣ  ειναι αποφοιτος γυμνασιου  κακοπληρωμενος υπαλληλος με λιγα ενσημα (χαμαλης για να ειμαι πιο ακριβης) εδω και αρκετα χρονια  στην επιχειρηση του μητσου.
ΠΡΙΝ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ  ο κιτσος  χοροπηδουσε και αυτος παρεα με τον μητσο  απο τη χαρα (ειδες συμπνοια αφεντικων και εργατων χαχαχα)  που εκοψαν δωρα και επιδοματα απο τους τεμπεληδες δημοσιους υπαλληλους.
Ειρωνευοταν  και αυτος χαιρεκακα τον δημοσιο υπαλληλο και απολαμβανε το γεγονος οτι σε λιγο θα παιρνουν τα ιδια και δεν ηθελε να ακουσει τιποτα για το μελλον.

ΣΗΜΕΡΑ  ο μητσος βλεπει τις αισθητα μειωμενες εισπραξεις, δυσκολευεται να πληρωσει τους υπαλληλους του και εχει αγχωθει για το μελλον γιατι ο μητσος δεν ξερει να κανει κατι αλλο.
Δεν ηταν ποτε υπαλληλος, δεν ξερει και δεν εχει κανει  καμμια αλλη δουλεια, παντα ηταν αφεντικο στην επιχειρηση που του ετοιμασε ο μπαμπας του.(η οποια δουλευε καλα απο ...κεκτημενη ταχυτητα και ετοιμη πελατεια)
Δεν ξερει πως θα μπορεσει να συντηρησει την συνηθισμενη στα “πολλα” οικογενεια του.
Ο μητσος σταματησε να χοροπηδαει απο τη χαρα του  και αρχισε να γκρινιαζει τωρα που ακουει οτι θα κοψουν και αλλα απο τους δημοσιους υπαλληλους.

ΣΗΜΕΡΑ  ο κιτσος τη βγαζει με προκαταβολες αφου ο μικρος μισθος του αργει πολυυυυ και το αφεντικο δεν ακουει οταν του λεει  οτι δεν εχει να πληρωσει τους λογαριασμους.
Ο κιτσος ενα γυμνασιο εβγαλε δεν πηγε λυκειο γιατι δουλευε (παντα σαν κακοπληρωμενος και με λιγα ενσημα) εργατης.
Δεν ειναι τεμπελης αλλα αν κλεισει η επιχειρηση ποιος θα τον παρει σαυτη την ηλικια?
Ενσημα ποιος θα του βαλει για να μπορεσει καποτε να παρει εστω και μια μικρη συνταξη?
Ο κιτσος  σταματησε να χοροπηδαει απο τη χαρα του  (τωρα δεν εχει μεγαλη συμπνοια με το αφεντικο του γιατι εκεινο τουλαχιστον εχει ενα σπιτι και κατι μετοχες, αυτος μενει στο ενοικιο) και αρχισε να γκρινιαζει τωρα που ακουει οτι θα κοψουν και αλλα απο τους δημοσιους υπαλληλους.

ΑΥΡΙΟ............

Η ιστορια ειναι πραγματικη

Υ.Γ. Αφιερωμενη σε μερικους μητσους και κιτσους που δεν εχουν παρει χαμπαρι τι ερχεται και συνεχιζουν να χοροπηδανε ακομα

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
( ο μιτσος και ο κιτσος ξερουν οτι δεν ειμαι χαιρεκακος)
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!