tromaktiko: Επιστρέφουν στου Ρέντη!

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Επιστρέφουν στου Ρέντη!



Οι εκπρόσωποι της παλιάς γενιάς του Ολυμπιακού θα προπονηθούν την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για τιςσ ανάγκες του φιλικού της Τρίτης κατά της φτώχειας.

Οι μνήμες των … εκπροσώπων της παλιάς φουρνιάς του Ολυμπιακού θα γυρίσουν μερικά χρόνια πίσω την Παρασκευή. Οι παίκτες – προσωπικότητες του Θρύλου, οι οποίοι στο πέρασμα των τελευταίων 14 ετών διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο στην δυναστεία των «ερυθρόλευκων» στον ελληνικό χώρο θα έχουν την ευκαιρία να επαναλάβουν μία από τις … αγαπημένες τους συνήθειες του πρόσφατου παρελθόντος.

Ο λόγος για τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Γρηγόρη Γεωργάτο, Αλέξη Αλεξανδρή, Γιώργο Αμανατίδη, Γιώργο Ανατολάκη, Ανδρέα Νινιάδη, Στέλιο Γιαννακόπουλο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς, οι οποίοι θα επισκεφτούν την προσεχή Παρασκευή στη 1.30 μ.μ. τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ώστε να προπονηθούν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις ανάγκες του φιλικού κατά της φτώχειας με την ομάδα αστέρων των Ζιντάν και Ρονάλντο την ερχόμενη Τρίτη στον «Ναό».

 Με μπλούζες του φιλικού

Στους ρυθμούς του φιλικού κατά της φτώχειας κινούνται όλα στον Ολυμπιακό. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με μπλούζες, οι οποίες θα αναφέρονται στο φιλικό της ερχόμενης Τρίτης με την ομάδα των Ζιντάν και Ρονάλντο.

http://www.katimagiko.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!