tromaktiko: Ανακοίνωση φίλων ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ.

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοίνωση φίλων ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ.



Παρουσία του Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ., των μελών του συνδέσμου "ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14", της ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΣΤΕΛΑΣ, αλλά και απλών φιλάθλων...
, έγινε στις 1/12/2010 στα γραφεία του ερασιτέχνη ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. η προγραμματισμένη συνάντηση.
Απουσίαζε ο κ. Νικόλαος Πηρούνιας, Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ.
Προφανώς είχε <<σημαντικότερα>> πράγματα να κάνει, από το να κοιτάξει στα μάτια τον κόσμο του ΕΘΝΙΚΟΥ, να μοιραστεί τις αγωνίες μας, να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν την ομάδα μας, να σηκώσει το βάρος της ευθύνης που του αναλογεί σαν Πρόεδρος Π.Α.Ε.
Γιατί η ευθύνη του είναι τεράστια.
Απών ο Πρόεδρος, όχι μόνο από την συνάντηση, αλλά από την ομάδα γενικότερα.
Καθόλου τυχαία τα δημοσιεύματα που μιλούν για απλήρωτους παίκτες, για ομάδα στο έλεος του Θεού, καθόλου τυχαία η βαθμολογική θέση του ΕΘΝΙΚΟΥ, καθόλου τυχαία τα προβλήματα και η απαξίωση.
Η απουσία δεν λύνει προβλήματα, τα διογκώνει.
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ΑΝΟΥΣΙΟ ΕΓΩΙΣΜΟ Κ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Κ. ΠΗΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ. ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
Οι σύνδεσμοι, οι φίλαθλοι, οι αγνοί ΕΘΝΙΚΟΙ, καθημερινά δίνουν την μάχη τους για το καλό της ομάδας, δηλώνουν παρόν, είναι έτοιμοι με οποιονδήποτε τρόπο να δράσουν για το καλό της ομάδας.
Θα πρέπει να βρεθούν λύσεις, θα πρέπει να σηκώσουμε την ομάδα στις πλάτες μας, είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε.
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ είναι η κληρονομιά μας, για εμάς είναι κάτι πιο σημαντικό από μια Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία.
Δεν πρόκειται να κρυφτούμε ούτε πίσω από δικαιολογίες, ούτε πίσω από προφάσεις και επικοινωνιακά παιχνίδια.
Βλέπουμε την αλήθεια κατάματα και θα την αντιμετωπίσουμε, για το καλό του ΕΘΝΙΚΟΥ.
- Όσων αφορά τα τελευταία δημοσιεύματα του τύπου, που έχουν να κάνουν με την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με απλήρωτους παίκτες, υποσχέσεις επί υποσχέσεων, γεγονότα που κάνουν την επιβίωση αυτών των εργαζόμενων ανθρώπων πάρα πολύ δύσκολη, η θέση του συνδέσμου είναι σαφής.
Ποδοσφαιριστές και λοιποί συντελεστές, εργαζόμενοι στην Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ, είμαστε στο πλευρό σας και σας στηρίζουμε, έχοντας υπόψιν ότι είσαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, αγωνιζόσαστε με πάθος παρά τις αντίξοες συνθήκες.
Όποια και να είναι η απόφαση σας σαν εργαζόμενοι, την σεβόμαστε.
Οι καιροί είναι δύσκολοι, υπάρχουν προβλήματα, υπάρχει η ομάδα που αγαπάμε όσο τίποτα άλλο, υπάρχουν όμως και οι οικογένειες σας, υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε.
Είμαστε εργαζόμενοι και καταλαβαίνουμε.....
Είμαστε στο πλευρό σας.
- Τέλος, για τον αγώνα της Κυριακής οι φίλαθλοι του Εθνικού καλούνται να δώσουν βροντερό παρόν.
Ο σύνδεσμος "ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14" θα συγκεντρωθεί στα γραφεία του συνδέσμου στις 13:30, και θα αναχωρήσει για το γήπεδο της Καισαριανής με σκοπό να στηρίξει την ομάδα.
Η παρουσία μας πρέπει να είναι δυναμική σε αυτόν τον πολύ κρίσιμο αγώνα.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!