tromaktiko: Μπλάνκο η συνέχεια...

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Μπλάνκο η συνέχεια...



Άλλη μία προσπάθεια για την ανανέωση της συνεργασίας του Ισμαέλ Μπλάνκο θα γίνει την Τρίτη. Ο Σταύρος Αδαμίδης θα έχει συνάντηση με τον μάνατζερ του Αργεντινού, χωρίς όμως να υπάρχει διάθεση για καλύτερη πρόταση.

Παρότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχιε ζητήσει την παραμονή του «Ζορό» στην Ένωση δεν είναι διατεθειμένη να ανεβάσουν την προσφορά τους. Έτσι στη συνάντηση της Τετάρτης ο Σταύρος Αδαμίδης θα προσπαθήσει να πείσιε τον Χούαν Μπέρος να κάνει δεκτή την πρόταση ύψου 500.000 που έχει κατατεθεί στον Μπλάνκο και ήδη έχει απορριφθεί.

Καταλαβαίνει κανείς ότι με αυτά τα δεδομένα δύσκολα ο Μπλάνκο θα πει το ναι, αφού ο 27χρονος επιθετικός θεωρεί-δικαίως- τον εαυτό του αδικημένο και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ.

Πάντως, τα οικονομικά της Ένωσης δεν επιτρέπουν αυτή την στιγμή καλύτερη πρόταση, αφού ήδη έχιε υπάρξει συμφωνία με Χιμένεθ και Σκόκο, δύο αρκετά υψηλά συμβόλαια, ενώ ακολουθεί και ο Τζιμπούρ. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει γνωστό στον Μπέρος ο Αδαμίδης στην σημερινή συνάντηση λέγοντας του ότι οι 500.000 ευρώ είναι το ταβάνι.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!