tromaktiko: Σχετικά με "Στην Μύκονο που "φτύνουν τα τσογλάνια των σχολείων με σουβλάκια στα χέρια"

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Σχετικά με "Στην Μύκονο που "φτύνουν τα τσογλάνια των σχολείων με σουβλάκια στα χέρια"



Καλησπέρα τρομακτικό, και καλησπέρα κύριε «πλούσιε» τουριστικέ οδηγέ. Που σε χαλάει αν έρθει κάποιος στη Μύκονο με 50 ευρώ...
Που προτείνεις άλλους προορισμούς για αυτούς τους «φτωχούς». Μήπως δουλεύεις και σε ταξιδιωτικό γραφείο και τα ξέρεις όλα αυτά?
Να ξέρεις ότι με αυτή την ανάρτηση έγινες τόσο γελοίος, που αν σε ήξερα προσωπικά θα ντρεπόμουν για μένα. Χαίρεσαι που πέρασε ο άλλος τόσο άσχημα και δεν ξαναπάει? Σιγά ρε. Μήπως θες ρε Ωνάση να την αγοράσεις τη Μύκονο να μην πατάει κανένας που δεν θες? Ή μήπως έχοντας εξοχικό στη Μύκονο, νιώθεις μέρος μιας ανώτερης κοινωνίας που είναι για λίγους? Αλλά αυτό μάλλον κάνεις σύμφωνα με το «Κατι λιγούρια σαν εσενα μας χαλανε το ονομα, το νησι και την αίγλη που εχει δημιουργηθει σε αυτο τον τοπο.» Εύχομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου, κάποια στιγμή να τα χάσεις όλα τα λεφτάκια που έχεις να δω τι θα κάνεις. Θα δούμε πως θα αντέξεις να μην πηγαίνεις στο γεμάτο αδερφές και εκμετάλλευση νησάκι που τόσο πολύ λατρεύεις.
Αλλά επίσης να ξέρεις, ότι εγώ φταίω και πάλι, που ασχολούμαι με κάτι σκουπίδια σαν κ εσένα, τόσο άσχημή μέρα όπως η σημερινή. Σαν σήμερα σκοτώθηκε ένας 15 χρονο λιγούρης, μέλλων υπάλληλος των 700 ευρώ.
Γελοίο υποκείμενο.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Φιλε να στα πω εγω αντι για του τουριστριακι που λες...Ελληνας πολιτης ειναι φιλε και εχει δικαιωμα να εχει αποψη...Και εμενα φιλε που μου τρεχουν απο τα μπατζακια τα φραγκα δεν ξαναπαταω Μυκονο ουτε με σφαιρες...Να δω τι;Του γκεουλες που κυκλοφορουν χερακι χερακι η να στην πεφτουν αφου ειναι πιτα;;;Τι να δω τους δηθεν χληδατους που χρωστανε και της μιχαλους;;;Η να πληρωνω ενα σκασμο λεφτα για αμφιβόλου ποιοτητας φαγητο;;;Α να πληρωσω μηπως να β! λεπω τα χαζα να χορεύουν πιτα στην κυριολεξια για να λες εσυ οτι εχεις και σοβαρο τουρισμο;;;Μονο με φοιτητες ζειτε πλεον και αυτοι επειδη θελουν να ζησουν το χαι χουλικι που εχετε κανει στο νησι...Μακαρι να ηταν οπως ηταν παλια η Μυκονος οχι οπως την κανατε τωρα...Χαιρομαι που θα φαω τα λεφτα μου αλλου φιλε και οχι στο νησι σου...Α και να χαιρεσαι το εξοχικο σου μπραβο ανεβηκες πολυ ψηλα με το να καθεσαι να προσβαλεις και να κανεις επιθεση σε ενα παιδι που απλα εχει 50ευρω στην τσεπη...Μπραβο...Ωραια διαγωγη εχεις με τα λεφτα σου...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απο οτι νομιζω και ξερω η Μυκονος βρισκεται στην Ελληνικη Επικρατεια και ο κάθε πολίτης της Ελλαδος εχει τα ισα δικαιωματα να την επισκεφτει με τον αλλον.Ο τροπος που μιλάτε ειναι ακρα επιθετικος και δειχνει μια αλαζονεια εκ μερους σας.Δεν νομιζω ολα τα club στην Μυκονο να ειναι τύπου Super Paradise etc..Σαφώς και θέλεις ενα εισόδημα καλο για να απολαυσεις τις διακοπες σου οπου και να ναι αυτες. Τώρα εαν εσεις βγαινετε εξω και χαλάτε 1000 ευρω το Σάββατο και αλλα 500 την Κυριακή τοτε σαφώς και αυτος που αναφερεσθε με τα 50ε δεν θα μπορει να απολαυσει την "διασκεδαση" που απολαμβανετε.Μπορει κάλλιστα ομως χωρις εξοδα να παει σε παραλιες μη ιδιωτικες να κανει το μπανιο του και μετα να απολαυσει ενα ποτο σε καποιο bar της πόλης,εκτος βεβαια αν του ζητουν φόρο πολυτελειας και για τη διαμονή του στο νησι ..Ειστε παραλογός .Την ποιοτητα των διακοπων ή του νησιου δεν την καθοριζουν τα μπαρ και τα εστιατόρεια Α κλασης(εαν θελω κατι τετοιο μενω και στην Αθηνα και παω Κεφαλαρι για φαγητο)..μαλλον εχετε παρερμηνεψει την εννοια των διακοπων.Και το ακτοπλοικο εισιτηρίο δεν χρεωνει παραπάνω οταν εχεις Μύκονο για προορισμο.
Αναγνώστης

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Θα ήθελα να μάθω ο κύριος με το σπιτάκι στην Άνω Μερα με πιο δικαίωμα λέει αυτές της βλακείες χωρίς να υπολογίζει τίποτα ?
Επειδή έρχεσαι 4-5 μήνες με το τζιπ σου και πουλάς μούρη (σε πιον ?) και πας 2-3 πανάκριβα μαγαζιά και στα περνούνε χοντρά συμπέρανες πώς έγινες εκπρόσωπος τον κατοίκων και του χιλιάδων επιχρίσεων του νησιού ?
1. Ειτε σου αρεσει ειτε οχι η Μυκονος ειναι για αυτους που εχουν λεφτα.
Διπλά στο σπιτάκι σου στην πλατεία της άνω μέρας θες να μου πεις ότι δεν μπορείς να φας ποιοτικά και οικονομικά ? Η ότι άμα ψάξεις δεν μπορείς να βρεις φτηνά δωμάτια ? Μην πούμε και για τα αεροπλάνα τύπου charter που κατακλύζουν το καλοκαίρι το νησί.
2. Δεν γραφει πουθενα οταν πατας το ποδι σου στο νησι "Welcome Κοινωνικε τουρισμε" ή "Καλωσηρθες υπαλληλε των 700 ευρω"
Σωστά γραφεί Καλώς ηρθατε στην Μύκονο
3. δεν ειναι αναγκη να πας στην Μυκονο. Κατι λιγουρια σαν εσενα μας χαλανε το ονομα, το νησιαιγλη που εχει δημιουργηθει σε αυτο τον τοπο.
Τι εννοείς μας χαλάνε το όνομα ? Εγώ βλέπω κάτι ψώνια που έρχονται στο νησί και νομίζουν ότι επειδή έχουν λεφτά νομίζουν ότι μπορούν να διαγράψουν την ιστορία του νησιού και αγοράσουν ότι θέλουν.
4. η Μυκονος ειναι ενας ακριβος προορισμος
Η χιλιάδες Ιταλοί που έρχονται το καλοκαίρι τους πέρασες για νεόπλουτος που κέρδισαν το lotto ?
5. Χαίρομαι που πέρασες τοσο ασχημα και δεν θα ξαναέρθεις
Εγώ δεν χαίρομε!
6. Να μας λείπουν τουριστακια σαν εσενα
Όχι να μας λυπούν τύποι σαν και εσένα που χαλάνε την εικόνα του νησιού και δεν σέβονται τους κατοίκους του !
Ένας αγανακτισμένος Μυκονιάτης
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Πότε θα μάθετε όλοι εσεις οι κομπλεξικοί Ελληνάρες ότιδεν είναι όλοι οι τουριστικοί προορισμοί για όλες τις τσέπες; (βλ. Monte Carlo, Cote d'azur, Gstaad, Courchevel) Όταν, βγάζεις €700/μήνα δε μπορείς να κάνεις τις διακοπές που κάνει αυτός που βγάζει €7,000/μήνα. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή. Δεν ακούω κανέναν να γκρινιάζει για τις τιμές των δωματίων στη Μεγάλη Βρετανία ή στο Intercontinental!!! Μπορείς όμως να πας σε απίστευτα μέρη εδώ στην Ελλάδα με λίγα έξοδα, αρκεί να ψάχτείς λίγο. Ξεκολλήσετε λίγο και μην θέλετε να κάνετε πράγματα που δεν είναι για την τσέπη σας.
Ευχαριστώ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!