tromaktiko: Γενικής Φύσεως....

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Γενικής Φύσεως....



Θα ήθελα απλά να πω μερικά πράγματα σε όλα αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό.Βλέπουμε αγανακτισμένους πολίτες να τα σπάνε,βλέπουμε ανθρώπους να βγαίνουν και να βρίζουν,να σπάνε και οτιδήποτε άλλο.

Τί δεν βλέπουμε;Κάτι μας διαφεύγει...Α ναι..θυμήθηκα...Δεν βλέπουμε τους μεγάλους συνδικαλιστές να βγαίνουνε και να κάνουνε απεργίες κάθε μέρα.Δεν βλέπουμε τους καθηγητές των Πανεπιστημίων αν κλείνουν τα Πανεπιστήμια και πάνω από όλα δεν βλέπουμε τους έντιμους δημοσιογράφους να λένε το οτιδήποτε.
Την Ελλάδα δεν την έφθασαν εδώ μόνο πολιτικές κατευθύνσεις. Την έφθασαν εδώ και αυτοί οι οποίοι ελέγχανε τα συνδικάτα και κάνανε απεργίες κάθε μέρα. Την φθάσανε αυτοί που μάθανε στον κόσμο επί 20 χρόνια τι εστί "πελατειακή σχέση". Πιο πολύ την έχουνε φθάσει τα διεφθαρμένα ΜΜΕ. Γιατί δεν μιλάει κανείς για αυτά?Αυτά είναι που μεγάλωσαν τις γενιές μας με big brother και Ψινάκη και όχι με ελληνική παιδέια και οικονομική πολιτική. Όταν σε ένα βράδυ το νεράκι από 50δραχμές πήγε 50 λεπτά,κάποιοι πλούτιζαν και κάποιοι βλέπανε Ανίτα Πάνια. Τα ξεχνάνε όλα αυτά οι Νεοέλληνες; Μάλλον ναι...Όπως και ξεχνάνε τα "λεφτά υπάρχουν"και το σχέδιο των 100 ημερών. Όπως και ξεχνάνε στο λιμάνι του Πειράια τα κλάμματα του Παπανδρέου. Όπως και ξεχνάνε ότι διέκοψαν τον αγωγό Μπουργκάς Αλεξανδρούπολή. Γι όλα αυτά φταίνει πάνω από όλα τα ΜΜΕ που χειραγωγούν το μυαλό και την σκέψη. Πού είναι οι αντικειμενικοί και τίμιοι Δημοσιογράφοι του Mega .(Τρέμη,Πρετεντέρης,Τσήμας,

Καψής,Σπυράκη).Αυτοί κατάφεραν να δημιουργήσουν το χάος...Και δεν είναι μόνο θέμα πράσινης παντοκρατορίας των ΜΜΕ ,είναι θέμα "βασικού μετόπου"που δεν θέλησαν ποτε οι μεγαλοκαρχαρίες των καναλιών να περάσει.
Αυτά όλα γιατί τα ξεχνάει ο Έλληνας
Η απάντηση είναι μία...Γιατί έτσι έχει μάθει...Έχει μάθει στο κονέ,στο βίσμα,στο κλέψιμο του ΦΠΑ,στο λάδωμα εφοριακών-αστυνομικών κτλ...έτσι τον μάθανε τα κανάλια.
Οπότε αν και δεν συμφωνώ..οι πρώτοι που θα έπρεπε να φάνε ξύλο είναι οι δημοσιογράφοι και κάτι Λαζόπουλοι που γεμίζουν με χρήματα την τσεπούλα τους και προπαγανδίζουν.
Ο Έλληνας πρέπει να μάθει να είναι δίκαιος,πρέπει να μάθει να πειθαρχεί,πρέπει να μάθει να σέβεται την ιστορία του.πρέπει να βρει άλλες διεξόδους,είτε στον ιδωτικό τομέα,είτε στην ναυτιλία,είτε σε νέες μορφές ενέργειας.Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξεουσκώσουμε λίγο.
Επιπλέον.με το να δέρνουμε του πολιτικούς δνε κάνουμε κάτι..Εάν θες δεν τον ψηφίζεις...Στις εκλογές του 2009 προτιμήσες της ψευτικη και έυκολη λύση που σου πρότεινε η Λούκα ως άλλη Αλίκη Βουγιουκάκη που έκλαγε στις ψαραγορές, ο Παπακωνσταντίνου που ήταν σαν τον Ξανθόπουλο και τον Παπανδρέου που μας φλόμωσαν στο ψέμμα.
Εάν γίνονταν έστω το 1/10 επί Νέας Δημοκρατίας θα είχανε μπει με τα τανκ στην Βουλή.Άρα ας κοιτάξει ο Έλληνας πόσα λάθη έχει κάνει,ας κοιτάξει να μάθει αν είναι ενεργός πολίτης από το σπίτι του,ας δει ότι πουθενα στον κόσμο δεν ελέγχονται ατ συνδικάτα και τα ΜΜΕ από ανθρώπους που απλά κοιτάζουν το συμφέρον τους.
Αν κάνει αυτα΄ίσως υπάρχει ελπίδα σωτηρίας για μία άλλη Ελλάδα,αλλιώς μάλλον θα χρειαστούμε εμείς οι νέοι να φύγουμε για το εξωτερικό.
Και πολύ φοβάμαι ότι θα φθάσουμε αύριο όταν θα γίνει πάλι επίθεση όχι σε έναν βουλευτή,αλλά σε ένα απλό πολίτη, ο πολίτης να βγάλει έαν περίστροφο και να τον καρφώσει...Εκεί θα έινι δολοφόνος ο πολίτης που αντιστάθηκε;Αν αύριο καούνε άλλοι 10 άνθρωποι από μία μολότωφ,θα τους κλάψει κανείς;Η απάντηση είναι ΚΑΝΕΙΣ.Και αυτό γιατό οι υγιείς άνθρωποι δεν θα βγούνε σε πορειές,οι οποίες είναι πάτημα του ΚΚΕ και του Συνασπισμού.Δεν θα βγούνε γιατί θέλουνε να γυρίσουνε ζωντανοί..Και μην βγει και απαντήσει καποιος και μου πεί.."βολεμένος" κτλ,γιατί ζω με δύο δουλείες και με πολλά προβλήματα ,όμως τα πράγμνατα τα βλέπω ρεαλιστικά.Ο κόσμος που απλά κοιτάει το μέλλον,σκέφτεται ορθολογικά και δεν φοράει παροπίδες...αυτοί πρέπει να βγούνε μπροστα΄στον διάλογο...αν τους αφήσουν ατ γκέτο των συνδιακώτν που έχουν ως κύριο μέρος των ασχολιών τους τις πορείες και τις καταλήψεις.
Τέλος,όλοι αυτοί που βγαίνουν και λένε καλά εκανε και τον έδειραν ή καλά κάνανε και δείρανε τους αστυνομικούς κτλ...εάν ένας αναχρικός έσπαγε την τζαμαρία του μαγαζιού τους, ή το αμάξι του, ή χτύπαγε το παιδί του..τί θα έλεγε α η κακιά Κυβέρνηση και η κακιά αστυνομία.Οπότε μην βρίζετε για κάτι που μπορεί να πάθετε στο μέλλον...
Εάν επιθυμεί κάποιος ας απαντήσει με επιχειρήματα και όχι με βρισίες γιατί δυστυχώς δεν θα μπω καν στον κόπο...

 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!