tromaktiko: Στο απροχώρητο η κατάσταση…

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Στο απροχώρητο η κατάσταση…



Πολύ άσχημες στιγμές περνά (και) το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, με τις απλήρωτες παίκτριες να ξεσπούν σε κλάματα και να εμφανίζονται έτοιμες να φύγουν από την ομάδα, μην μπορώντας να κάνουν άλλο υπομονή.


Όλες οι παίκτριες του Γιάννη Νικολάκη παραμένουν απλήρωτες και κανείς δεν μπορεί να τους εγγυηθεί πως κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο. Τα πράγματα είναι δραματικό, με την κορυφαία παίκτρια του Ολυμπιακού, Έλενα Κόλενα να συγκεντρώνει τις συμπαίκτριές της και να τους αποκαλύπτει πως θα αποχωρήσει με δάκρυα στα μάτια. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τις υπόλοιπες παίκτριες…

Κι όλα αυτά την ώρα που ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κερατέα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, ένας αγώνας που αν και είναι σημαντικός και η ομάδα θέλει τη νίκη, οι βολεϊμπολίστριες της ομάδας δεν μπορούν να αποτελέσει την ουσία. Καθώς αυτή βρίσκεται στο τι μέλλει γενέσθαι στο τμήμα του βόλεϊ (αλλά και στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό γενικά) και δεν φαίνεται φως στο τούνελ…

Με δάκρυα στα μάτια η Κόλεβα μίλησε ανοικτά στην ομάδα και είπε πως δεν μπορεί να αντέξει άλλο απλήρωτη, λέγοντας στις συμπαίκτριές της πως αν και έχει δεθεί μαζί τους δεν μπορεί να συνεχίσει υπό αυτές τις συνθήκες, και μαζί της σε κλάματα ξέσπασαν και οι υπόλοιπες συμπαίκτριές της. Μια κάκιστη εξέλιξη για την ομάδα, καθώς η Κόλεβα είναι από τις καλύτερες παίκτριες, ενώ το δρόμο που χαράζει αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες στην πορεία..

Σε μόλις λίγες ώρες (18.00) η ομάδα θα παίξει στην Κερατέα, αλλά το παιχνίδι έχει περάσει για τα καλά σε δεύτερη μοίρα. Το θέμα είναι πως πρέπει να βρεθεί λύση, και αυτή να είναι άμεση ώστε να σωθούν τα τμήματα του Ολυμπιακού.


www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!