tromaktiko: Απάντηση στο.....Η ζωη παντα βρισκει τον δρομο της

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση στο.....Η ζωη παντα βρισκει τον δρομο της



Πάμε καλά ή έχουμε τρελαθεί όλοι? Δηλαδή δεν μας φτάνουν τόσες χιλιάδες άνεργοι θέλουμε άλλους 50-100-200.000 και να προέρχοναι από το Δημόσιο? Αυτό θα μας σώσει? Αντί να τα βάλουμεσα με αυτούς που τόσα χρόνια πλούτισαν και πλουτίζουν σε βάρος όλων και ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων τα βάζουμε με εργαζόμενους?
Οτι κι αν είναι αυτοί. Κηφίνες. ΟΚ. Τεμπέληδες? Συμφωνώ. Αλλα αν μείνουν άνεργοι αυτοί θα σωθώ εγώ? Βάλτα με αυτούς που δεν αποδίδουν τον ΦΠΑ που εισπράτουν και τον τρώνε στα μπουζούκια, βάλτα με αυτούς που στις πλάτες άλλων κάνουν κότερα και πισίνες και τα κρύβουν. Ζήτα να μάθεις ο Χ υπουργός, βουλευτής, διευθυντής οργανισμου που τα βρήκαν όλα όσα έχουν και να τους πάρουμε με τις πέτρες. Οχι να βγαίνει ο άλλος και να λέει οτι 17000ΕΥΡΩ = 3 τραπέζια με ψάρι !!!!!


. Καλύτερα ας απαιτήσουμε ρυθμίσεις τέτοιες ωστε να επιτρέψουν σε κάποιον που θέλει να κάνει επιχείρηση να μπορεί να το κάνει εύκολα και γρήγορα για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, όχι να ανοίγει ο άλλος καφενείο και να βγαίνει η άδεια λειτουργίας μετά από 1 χρόνο και εν τω μεταξύ να τον τρέχουν σε αυτόφωρα επειδη το λειτουργεί γιατί τα έξοδα τρέχουν.

Κάποιοι από τους δημόσιους υπαλλήλους -και πολύ καλώς- θα δούν τους μισθούς τους όταν εφαρμοστεί αυτό που λένε για περικοπή επιδομάτων να πέφτει στα τάρταρα. Δεν νομίζεται ότι αυτό από μόνο του είναι αρκετό? Στο κάτω κάτω αλλο να εισπράτεις κάθε μήνα 3000 και να έχεις ρυθμίσει τη ζωή σου και τις υποχρεώσεςι σου σύμφωνα με αυτά και άλλο να αρχίσεις να εισπράτεις 1000. Απαιτείστε πιο ορθολογική κατανομη των δημοσίων υπαλλήλων και καλύτερη αξιοποίησή τους. Ωφελος για όλους θα είναι.Οχι να υπάρχουν υπηρσίες με υπεράριθμους και άλλες με τόσους λίγους που να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν. Ολοι μας εξαρτώμαστε για ένα σωρό πράγματα από το δημόσιο. Δεν είναι δυνατόν όλοι να μπορούν να τα κάνουν όλα. Αλλοι μπορούν να συναλλάσοναι με κόσμο άλλοι είναι καλοί για να δουλεύουν σαν αρχειοθέτες.

Και όσο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις πως στο καλό να τις στηρίξουμε όταν οι τιμές που έχουν για ίδια προιόντα με αυτά των πολυεθνικών είναι 2 και 3 φορές πάνω? Αυτό γιατί δεν το αναφέρει κανείς?
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!