tromaktiko: Ένα μάθημα ζωής από τη μικρή Αννούλα

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ένα μάθημα ζωής από τη μικρή Αννούλα



Η ΑΧΑΡΝΑΪΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μετρά λίγους μήνες ζωής κι όμως έχει καταφέρει μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τόσα πολλά!
 Ιδιώτες, Επιχειρήσεις αλλά και η Εκκλησία αμέσως ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της. Ωστόσο, ως ο μεγαλύτερος χορηγός σ’ αυτή την προσπάθεια μέχρι σήμερα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επάξια η μικρή Αννούλα που κατάφερε να δώσει ένα τεράστιο μάθημα ανθρωπιάς σε όλους τους «μεγάλους»!
Πριν λίγες μέρες η Αχαρναϊκή Αλληλεγγύη έλαβε ένα φάκελο. Τον φάκελο τον παρέδωσε στους υπευθύνους ένας εθελοντής που βοηθάει στην διανομή συσσιτίου αναφέροντας ότι του τον έδωσε ένα κοριτσάκι μέλος μίας οικογένειας που στηρίζεται από την Αχαρναϊκή Αλληλεγγύη. Ανοίγοντας τον φάκελο όλοι έμειναν έκπληκτοι από το περιεχόμενο του. Ο φάκελος περιείχε το συγκινητικό γράμμα της Αννούλας, 8 καραμέλες και 3 Σοκολατάκια.
Το γράμμα έγραφε:
«Αγαπητή Αχαρναϊκή Αλληλεγγύη με λένε Άννα και σας ευχαριστώ που μας βοηθάτε εμάς και άλλους ανθρώπους. Σας στέλνω καραμέλες και σοκολατάκια που μου έδωσαν στα γενέθλια του Νίκου για να σας δείξω ότι σας ευχαριστώ πολύ για να τα δώσετε σε παιδάκια που δεν έχουν να φάνε γλυκό!»
Η μικρή Αννούλα έδωσε ένα μάθημα Προσφοράς, ένα μάθημα Ζωής σε όλους εμάς που πραγματικά μετά απ’ αυτό νιώθουμε τόσο, μα τόσο… μικροί!

http://www.acharnorama.gr/kentriko_thema/_mia_sygklonistikh_istoria_ma8hma_an8ropias__prosforas_apo_thn_mikrh_annoyla.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!