tromaktiko: «Ταύρος» δηλώνει ο Βασιλόπουλος!

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

«Ταύρος» δηλώνει ο Βασιλόπουλος!



Ανυπόμονος να επιστρέψει στην ενεργό δράση είναι ο  Παναγιώτης Βασιλόπουλος που μίλησε στο katimagiko.gr. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε και στην πορεία της αποθεραπείας του.



Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα εδώ και λίγο καιρό, για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Πυργιώτης φόργουορντ του Ολυμπιακού υποβλήθηκε στις 25 Αυγούστου σε επέμβαση κήλης (μεσοσπονδύλιου δίσκου) στη σπονδυλική στήλη και πλέον δείχνει «ταύρος».

Έτσι νιώθει και ο ίδιος σύμφωνα με όσα είπε στο katimagiko.gr, μετά την αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ. Στη συνομιλία που είχαμε με τον παίκτη, μας έκανε τρομερή εντύπωση η «δίψα» του να παίξει ξανά μπάσκετ, κάτι που θα διαπιστώσετε και εσείς…

-Ακούγεται ότι η επιστροφή σου θα γίνει σύντομα, είναι αλήθεια;
«Εντάξει, το σύντομα είναι σχετικό για εμένα που είμαι αυτή τη στιγμή παίκτης, δεν μου φαίνεται τόσο σύντομα, ενώ για τους άλλους είναι πιο σύντομα».

-Πριν τις γιορτές ή μετά τις γιορτές;
«Υπολογίζοντας το 4μηνο μετά την επέμβαση και την αποθεραπεία, ολοκληρώνεται γύρω στις 25 Δεκεμβρίου. Οπότε θα δείξει μετά σε τι κατάσταση θα βρίσκομαι, να ξεκινήσω να δουλεύω. Ελπίζω να πάνε όλα καλά θεού θέλοντος και ιατρού επιτρέποντος, όπως μου λένε, να είμαι στην ομάδα.»

-Η ομάδα σε περιμένει, ανυπομονεί γιατί έχει ανάγκη από 4άρι. Συμφωνείς;
«Η ομάδα δεν ξέρω τι έχει ανάγκη. Εγώ έχω ανάγκη να παίξω. Ότι και να χρειάζονται θα το κάνω. Και 5αρι να με βάλουν, θα παίξω! Αρκεί να είμαι εκεί και να παίξω. Απλά ο τραυματισμός μου και να είμαι εκτός παρκέ τόσο καιρό μου είναι πολύ βαρύ. Θέλω να βοηθήσω πάρα πολύ. Εκείνη την ώρα και βλέποντας τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας φαίνεται ότι είναι μια ομάδα πρωταθλητισμού».

-Σχολιάστηκε στα αποδυτήρια η πρώτη θέση στον όμιλο μετά την ήττα της Ρεάλ από τη Μάλαγα;
«Όχι, καθόλου δεν θα το έλεγα. Μας απασχολεί η ήττα της Ρεάλ, αλλά η δική μας εμφάνιση να είναι καλή και πώς θα γίνουμε καλύτεροι. Κακά τα ψέματα, ναι μεν μπορεί αυτό το παιχνίδι να μας έδωσε την κορυφή, χωρίς να ξέρουμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Είναι καλύτερα να είσαι πρώτος στον όμιλο, αλλά πρέπει και η συνέχεια να είναι ανάλογη».

-«Ζηλεύεις» που βλέπεις τους συμπαίκτες σου να παίζουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο;
«Δεν είναι ζήλεια. Θεωρώ ότι είναι περισσότερο προσμονή, πάθος, θέληση… Πραγματικά, όταν κάποιος αθλητής τραυματίζεται είναι το χειρότερό του. Είναι χειρότερο και από ήττα, γιατί εκεί θα δεις τα λάθη και θα τα διορθώσεις. Οι τραυματισμοί είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε κάποιον αθλητή».

-Πώς βλέπεις την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας σου;
«Θέλει πάρα πολλή δουλειά στο φετινό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα. Θέλει πάρα πολλή δουλειά, υπομονή και επιμονή. Αυτά που ξέρουμε».

-Σε ποιο επίπεδο πιστεύεις ότι έχει φτάσει αυτή η ομάδα;
Δεν μπορώ να σου πω συγκεκριμένα, γιατί δεν είμαι συνέχεια με τα παιδιά ή πολλές ώρες λόγω της αποθεραπείας μου. Σίγουρα βλέπω τη δουλειά που γίνεται και είναι αναμφισβήτητα ομάδα πρωταθλητισμού. Άντε να δούμε»!
http://www.katimagiko.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!