tromaktiko: Για την πολυτεκνία

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Για την πολυτεκνία



ΤΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΙΑ;;;;
Διαβάζοντας διάφορες αναρτήσεις εναντίον των πολυτέκνων αηδίασα.  Όχι τόσο για το περιεχόμενο τους αλλά για το πως έχουν καταντήσει αυτοί που τις γράφουν. Απόγονοι Ελλήνων, οι σημερινοί γραικύλοι που τα πιστεύουν αυτά, τολμούν να βάζουν στο ίδιο καζάνι τα λεφτουδάκια τους με τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, που είναι το μέλλον του έθνους. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, τα έχουν πει άλλοι.
Η ουσία είναι στην ηλίθια, κακομοιρίστκη και απάνθρωπη νοοτροπία που έχει καταφέρει το σύστημα να περάσει η οποία στρέφει την μια κοινωνική ομάδα απέναντι στην άλλη, με την λογική του "Σιγά τι κάνεις εσύ και παίρνεις τόσα;;;;; Εγώ κάνω το άλλο και παίρνω εκείνα!!!!" για να πεταχτεί μετά τρίτος "τι λέτε ρε και οι δύο εγώ είμαι άνεργος! Να σας κόψουν τους μισθούς να το ευχαριστηθώ !!!". Σε λίγο θα φτάσουμε στην ποινικοποίηση της εργασίας! Φαντάζομαι (ή μάλλον ελπίζω) κάποιες από τις αναρτήσεις να είναι από εντολοδόχους που σκοπό έχουν να καλλιεργούν το "διαίρει και βασίλευε".
Είναι δύσκολο ακόμη και μέσα στην σημερινή κατάντια του νεοέλληνα γραικύλου να φανταστώ κάποιον να τα βάζει με τις πολύτεκνες οικογένειες, που προσφέρουν Αίμα, Πνοή και Μέλλον στην Ελλάδα. Δεν μετριούνται όλα με το χρήμα ρε!!!!!!!!



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!