tromaktiko: Σχετικά με το ελληνική αστυνομία ..ίσως θα έπρεπε να τους κόψουν κ αλλά χρήματα...

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Σχετικά με το ελληνική αστυνομία ..ίσως θα έπρεπε να τους κόψουν κ αλλά χρήματα...



Καταρχας να ενημερωσω τον "κυριο" επιστημονα οτι οι ιδιοι αστυνομικοι που απαρτιζουν την ΕΛΑΣ απαρτιζουν και την ΔΙΑΣ...
Οποτε δεν γινεται μια υπηρεσια να σκοτωνεται στην δουλεια και ολοι οι αλλοι να καθονται.Αυτα περι 4 ωρες καφε κατω απο το τμημα κλπ ας λειπουν.Δεν τα πιστευουμε.
Η δουλεια της διας ειναι αλλη,της τροχαιας αλλη,της οπκε αλλη.Εμεις στην ΔΙΑΣ δεν δινουμε κλησεις και δεν εχουμε μπλοκακια και ειναι πολυ πιο ευκολο να ειμαστε συμπαθεις στον κοσμο απο τους τροχαιους.Εχουμε αλλο αντικειμενο οποτε αν δεν εμπιπτει καποιος δεν αυτο απλα δεν ασχολουμαστε.Πιθανον να μη αρεσει σε επιστημονες της βαριας βιομηχανιας οι κλησεις τροχαιας αλλα χρειαζονται διοτι το αεροδρομιο θα γεμιζε επιστημονες που σκεφτονται μονο την παρτη τους και εμφανη ελλειψη καθε παιδειας(πως αλλιως να εξηγησω οτι παρανομει και απο παν!
ω βριζει αυτον που εφαρμοζει τον νομο?).Επισης ας μας πει αμα στα 4 χρονια που γυριζε τον κοσμο εκανε τα ιδια και εκει.Και αν ναι τοτε καταλαβαινουμε γιατι εχουν τετοια αποψη για μας εξω. Και τελικα αν ο κυριος και οι ομοιοι του δεν πεταγανε τα σαραβαλα τους οπου βρουν δεν θα χρειαζοντα τροχονομοι παντου και αυτοι οι αστυνομικοι θα μπορουσαν να ειναι ισως στην διας που τοσο εκτιμα η επιστημονικη κοινοτητα.
Τελευται φορα που κοιταξα τον κοκ δεν ανεφερε πουθενα να προειδοποιεις ευγενικα τους παραβατες.Και επειδη τα 80ευρω δεν ειναι τιποτα για τον φιλο μας ας τα πληρωσει γιατι το κρατος τα εχει αναγκη και ας μην το κανει τοσο μεγαλο θεμα.Και να λεει και ευχαριστω που δεν του πηραν τις πινακιδες οπως προβλεπεται.Αλλα εχω και μια ερωτηση:γιατι δεν ειπε στον αστυνομικο εκει τα παραπονα του και την γνωμη του?τελος παντων.
Μην ξεχασω:συμβουλευω τον κυριο επιστημονα με 2 μαστερ και διδακτορικο(χαχαχαχ) που κατηγορει τους αλλου ως αμορφωτους να ανοιξει κανα λεξικο να δει πως γραφονται οι λεξεις :βρησκεται,παιρνεται,τη κανετε,οποιλυποι,πιαστικε,
επιδη,νομιζεται,ανεδεις,φυγεται,θα ειστε σωστη,σημανσυ,φυγεται,φιλτατει,επιδη,ξερεται,χρησιμοποιητε,αξιζεται,συνχωρεσουν,χερομαι,σταματισαν και μετα να ανοιξει και ενα συντακτικο.Ετσι για να καταλαβαινουμε και εμεις οι αμορφωτοι αδαεις μπατσοι τι θελει να πει ο ποιητης!
Ενας αστυνομικος της ΔΙΑΣ..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αφου ρε καρντάση γύρισες τον κόσμο όλο δε μας είπες εκεί στη γερμανία η αστυνομία πως ήταν? ρώταγε πρώτα πόσα μάστερ έχεις και πόσα διδακτορικά και μετά σου έκανε έλεγχο? πλάκα με κάνεις ?? στην αγγλία? δηλάδη ρε μαγκα άμα εσύ ο μορφωμένος υποτίθεται αντιδράς έτσι ο χωριάτης ο αμόρφωτος τι θα κάνει? Για καθήστε καλά.... για την κατάντια αυτής της χώρας σε ένα μεγάλο ποσοστό φταίει το ότι δεν υπακούμε στους νόμους.Να στο πω κι αλλιώς,άμα μπω νύχτα σπίτι σου και κάτσω πέντε λεπτά θα μου κάνεις μύνηση? θα φωνάξεις αστυνομία? αφού δε λέει Î!
¿ νόμος πουθενά για πόση διάρκεια θεωρείται διάρηξη, απλά λέει διαρρηξη... έτσι το εννοείς και εσύ.Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και έχουμε γυρίσει και άλλοι αυτο τον κόσμο όχι μόνο εσύ....αστο φίλε...σε πληροφορώ η δικιά μας αστυνομία είναι πολύ ευγενική.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σιγά μη σου στήσουνε και κ..λο για 1000€ το μήνα μπούφε με τα τρία διδακτορικά.Και γω πτυχιούχος αυτοματισμων είμαι αλλά πήγα για αυτά το κωλοχιλια ευρώ γιατί για να βρω δουλειά έπρεπε να γερασω πρώτα ,για να μου την λένε κάτι καραγκιόζηδης σαν εσένα σαυτην την κωλοχωρα δίχως αύριο που γεμισε ειδικούς συμβούλους αναλυτές σαν εσένα.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Κάλε μου κύριε όταν γράφουμε, μιας και είστε μορφωμένος, βάζουμε τόνους στις λέξεις μας και δεν είμαστε ανορθόγραφοι. Έπειτα όλος ο κόσμος σχολιάζει και κρίνει την δουλειά των αστυνομικών χωρίς να γνωρίζει τις συνθήκες και πως δουλεύει η αστυνομία. Εγώ σαν αστυνομικός ή γιατρός ή ταχυδρόμος δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη άποψη για τις συνθήκες που επικρατούν σε ένα διαφορετικό επάγγελμα από το δικό μου. Δυστυχώς στην Ελλάδα μας αρέσει να ασκούμε κριτική και πάντα αυτή είναι αρνητική για οτιδήποτε δεν μας αρέσει χωρίς πρώτα να έχουμÎ!
µ εξακριβώσει τα λεγόμενα μας.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
μπραβο ρε επιστημονα με τα 2 μαστερ και το διδακτορικο που βριζεις τους αστυνομικους. αληθεια τα μαστερ πως τα πηρες αφου
1ον δεν ξερεις ορθογραφια
2ον δεν ξερεις γραμματικη, δεν υπαρχει με και σε αλλα μου και σου
3ον επρεπε να σου εχουν ταμπελα που να λεει 15 λεπτα? το εχεις δει στον ΚΟΚ αυτο?
4ον σου ζηταω εγω συγνωμη εκ μερους του οργανου που δεν ηρθε να σε παρει απο το χερακιπαρακαλεσει να παρεις το αυτοκινητο σου απο εκει.
και οχι δεν ειμαι αστυνομικος.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



το σάββατο που μας πέρασε φιλικό μου πρόσωπο μετά από ξενύχτι ήπιε τόσο πόλη που θεώρησε να μην πάρει το αυτοκίνητο του και κοιμήθηκε μέσα σε αυτό, περιπολικό τις αστυνομίας της καστοριάς δεν ξέρω πως τον είδε να κοιμάται μέσα,τον πήραν στο περιπολικό και τον πήγανε στο σπίτι του. μπράβο στους συγκεκριμένους αστυνομικούς γιατί δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες πράξεις,από τότε άλλαξε η εικόνα μου προς "το καλύτερο" για αυτούς.τελικά μήπως υπάρχουν και καλoi αστυνομικoi??
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πόσο φαίνετε ότι είσαι προκατειλημμένος με την αστυνομία! Όσο αφορά τους αστυνομικούς που λες ότι έπιναν καφέ, είκοσι – τριάντα αστυνομικοί δεν μπορούν να αντιπροσωπεύουν 50000 εν ενεργεία αστυνομικούς. Όταν λες ότι πολλά παίρνουμε ξέρεις πόσο είναι ο βασικός μισθός του αστυφύλακα; 686 € είναι, το γνώριζες; Προφανώς όχι, για αυτό γράφεις και όλα αυτά. Μαζί με τα νυχτερινά και τα πενθήμερα (γιατί βλέπεις εμείς δεν έχουμε εργασία πέντε μέρες την εβδομάδα, δεν έχουμε γιορτές - αργίες) οι καθαρές αποδοχές ενός αστυφύλακα φτάνουν τα 1000. Όσο και για το στρατό υπηρετούμε την πατρίδα σαράντα χρόνια και όχι 22 μήνες, όσο για αυτούς που θα πουν πληρώνεστε και δουλεύετε και οι στρατιωτικοί (απόφοιτοι την Σχολής Ευελπίδων, Σ.Μ.Υ. κ.τ.λ.) δεν πάνε φαντάροι (οπως πήγες εσύ) τελειωνουν την σχολή, υπηρετούν και πληρώνονται. Πιστεύεις ότι 1000 ευρώ αξίζουν την ζωη κάποιου (250 νεκροί αστυνομικοί από το 1990 και 200 τραυματίες κάθε χρόνο). Ο καθένας από το γραφείο του μπορεί να κάνει κριτική λες και ξέρει τα προβλήματα του κάθε κλαδου. Τέλος όσο αφορά τους χαρακτηρισμούς «αδαείς» « αμόρφωτοι» « χωριάτες» για να ξέρεις η σχολή αστυφυλάκων είναι διάρκειας 25 μηνών και έχει 5 εξεταστικές και με 52 μαθήματα για πτυχίο εκ των οποίων τα 25 είναι ποινικά.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 αν με τόσα μάστερ αυτά είναι τα ελληνικά σου και ο τρόπος γραφής σου καταλάβαμε πολλά....όπως από που τα πήρες και πως....ο κλασσικός ...βλακας έλληνας που τα ξέρει όλα,που απαντάει πάντα ξέρεις ποιος είμαι εγώ??και από που ως που λες κάποιον χωριάτη επειδή δεν έχει πάει φαντάρος???επειδή πήγες 22μήνες σου εμφυτεύτηκαν τίποτα γνώσεις και μονάδες IQ???να ξαναπάω φαντάρος αν είναι να γίνω έξυπνος σαν εσένα...
Επινες το καφεδάκι σου μέσα και άραζες και σου φταίνε αυτοί που κάνουν τη δουλειά τους???Ξαναπήγαινε λοιπόν στο αεροδρόμιο και δες τι λένε οι πινακίδες,υπάρχει η πινακίδα που λέει ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση,αφού λοιπόν έχεις 2 μάστερ πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι εννοεί ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ!!!!Είναι μόνο για να επιβιβάζονται και αποβιβάζονται αυτοί που θέλουν να ταξιδεύουν!!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΑΓΑΠΗΤΕ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ",ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ-ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΤΟΤΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΚΒΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ "ΚΑΤΣΕ ΜΩΡΕ ΣΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΦΥΓΩ..!"??ΔΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ??ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ"..
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Οχι διδακτορικο δεν εχεις αλλα ουτε το λυκειο δεν εβγαλες. Οσοι εχουν διδακτορικα, τα ορθογραφικα λαθη τους και το συντακτικο τους ειναι αψογα.

2. Οσοι εχουν διδακτορικα, εχουν και μια σχετικη Παιδεια. Η Παιδεια η δικη σου ειναι να κατηγορεις, να μισεις και να εισαι εμπαθης με τους συνανθρωπους σου? Να τους μιλας με αυτον τον τροπο?

3. Οσοι εχουν διδακτορικο γνωριζουν οτι η Αστυνομια ειναι εκτελεστικη εξουσια. Οι αλλες δυο ειναι η Νομοθετικη και η Δικαστικη. Για να μη μακρυγορω, τα βαπορακια και τα συναφη, η αστυνομια τα συλλαμβανει και η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ εξουσια ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ που θα βρισκονται αυτα τα ατομα. Πηγαινε μια μερα στα δικαστηρια και κρινε μονος σου τι γινεται. Γιατι προφανως δεν γνωριζεις και πολλα. Παρεμπιπτοντως η ΔΙ.ΑΣ. κανει καλα τη δουλεια της αλλα παρολα αυτα εχεις χαμο απο ναρκωτικα κατω απο το γραφειο σου? Δλδ αν δεν την εκαναν θα ειχες ολοκληρη χασισοφυτεια? Επισης γνωριζεις απο που προερχονται οι της ΔΙ.ΑΣ? Μαθε λοιπον οτι προερχονται απο ολες τις υπηρεσιες της Αστυνομιας με κυριο τροφοδοτη τα αστυνομικα τμηματα που για να γινει η ΔΙ.ΑΣ.αυτα εμειναν γυμνα. Ειδες λοιπον που και αυτα τα καλα παιδια ειναι απο τις ταξεις εκεινων που βριζεις τοσο απλοχερα?

Πριν πεις κατι, φροντισε να εισαι ενημερος γιατι για οσους γνωριζουν εστω τα βασικα, βλεπουν το ποσο αδειαζεις μονος σου τον εαυτο σου
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κύριε επιστήμονα της βαριάς βιομηχανίας ...
Δεν μπορώ να πιστέψω πώς κάποιος που έχει φοιτήσει στην ανώτατη εκπαίδευση, μπορεί να είναι τόσο ανορθόγραφος!
Επίσης κάποιος που όπως λέει διαθέτει "επιστημονικό" τρόπο σκέψης, δεν γίνεται να αναλύει ένα συγκεκριμένο μικροπρόβλημα της καθημερινότητας, (μια κλίση για παρκάρισμα) συσχετίζοντάς το με τελείως άσχετα και σοβαρότερα ζητήματα (εμπόριο ναρκωτικών).
Λέτε ότι έχετε γυρίσει όλο τον κόσμο. Τότε θα έπρεπε να σας έχει γίνει δεύτερη φύση, ότι ΔΕΝ παρκάρουμε ΠΟΤΕ έξω από τις αφίξεις ή τις αναχωρήσεις των αεροδρομίων.

Σε κανένα από τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια που έχω επισκεφθεί, δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο.
Επιτρέπεται μόνο η στάση για να επιβιβαστεί ή να αποβιβαστεί κάποιος από το αυτοκίνητο, και όχι η αναμονή ή πολύ περισσότερο το παρκάρισμα σε αυτά τα σημεία.
Ένας επιστήμονας λόγω της οξύτερης αντίληψής του, θα έπρεπε να αντιλαμβάνεται από μόνος του, τους λόγους αυτού του περιορισμού, ακόμα και αν όπως ΕΣΕΙΣ λέτε δεν υπάρχει απαγορευτικό σήμα.
Σκεφτείτε τί θα συνέβαινε αν δεν υπήρχε αυτή η απαγόρευση.
Φανταστείτε ένα αεροδρόμιο με χιλιάδες επιβάτες να μπαινοβγαίνουν, και ακριβώς απ'έξω να είναι διπλοτριπλοπαρκαρισμένα χιλιάδες αυτοκίνητα. "εντάξει μωρ' αδερφάκι, τώρα φεύγω, να έρχεται ο δικός μου όπου να 'ναι".
Και είναι βέβαιο ότι θα διπλοτριπλοπαρκάρουν παράνομα κάποιοι, από τη στιγμή που και τώρα παράνομα "μονοπαρκάρουν"
Αυτά τα αυτοκίνητα τελικά θα προκαλέσουν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στους δρόμους ΠΡΟΣ το αεροδρόμιο.
Αντιλαμβάνεστε ότι έτσι δεν θα φτάσετε ποτέ στην ώρα σας για την πτήση, ή ότι θα φύγετε από το αεροδρόμιο με καθυστέρηση ίση με το χρόνο της πτήσης σας;
Για αυτό υπάρχει αυτή η απαγόρευση, για αυτό υπάρχει ειδικός χώρος για τα ταξί, για αυτό υπάρχει ειδικός χώρος για τα λεωφορεία, για αυτό υπάρχει το πάρκινγκ για λίγο χρόνο (σε απόσταση από αυτά τα σημεία), για αυτό συχνά υπάρχει το ξεχωριστό πάρκινγκ μεγάλης διάρκειας.
Καλύτερα θα ήταν την επιστημονική σας σκέψη, να την αξιοποιούσατε για την βελτίωση της ζωής σας, αλλά ΚΑΙ της ζωής του διπλανού σας, από το να σκέφτεστε εγωκεντρικά και να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, και μάλιστα με απίθανους τρόπους.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!