tromaktiko: Απόστολος Γκλέτσος: "Θα μας βρουν μπροστά τους"

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Απόστολος Γκλέτσος: "Θα μας βρουν μπροστά τους"



Πήραμε "εντολή" για την αναβάθμιση και όχι για την υποβάθμιση του τόπου...
Δεν περιμένει να καθίσει στην καρέκλα του Δημάρχου ο Απόστολος Γκλέτσος για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έρχονται στο Δήμο Στυλίδας.
Το LamiaReport επικοινώνησε μαζί του για την πρώτη κινητοποίηση - διαμαρτυρία που ετοιμάζει σήμερα για την κατάργηση του πυροσβεστικού κλιμακίου, και ο νέος Δήμαρχος μας έδωσε το στίγμα για το τι θα ακολουθήσει:

Δήλωση Απόστολου Γκλέτσου:
<<Η προσπάθεια νοικοκυρέματος του κράτους που καταβάλλεται μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Όμως δεν είναι δυνατόν αυτό να γίνεται χωρίς μελέτη σε βάθος, διότι σε κάθε απόφαση που παίρνει η κεντρική διοίκηση θα πρέπει να σταθμίζει και τις παρενέργειες.
Δεν μπορεί να γίνεται αυτό σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών του διευρυμένου Δήμου Στυλίδας. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Στυλίδα πρέπει να παραμείνει ως έχει και να ενισχυθεί μάλιστα. Όπως ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό χρειάζεται εδώ και τώρα και η Αστυνομία στην ανατολική Φθιώτιδα.
Οι δημότες μας έκαναν την τιμή και μας ψήφισαν για την ανάπτυξη του τόπου και όχι για την υποβάθμισή του. Γι' αυτό λοιπόν όσοι έχουν άλλα σχέδια θα μας βρουν μπροστά τους να αντιδρούμε δυναμικά>>.
Το κάλεσμα:
Έτσι λοιπόν η νέα δημοτική αρχή και τα στελέχη του συνδυασμού της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης» του Απόστολου Γκλέτσου καλούν το απόγευμα στις 18:00 τους κατοίκους του Διευρυμένου Δήμου Στυλίδας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κατάργηση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Στυλίδας.
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Δημαρχείου Στυλίδας.

http://www.lamiareport.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!