tromaktiko: Βλέπω πως τραβάει μακρυά η βαλίτσα με το θέμα του Ε.Ε.Σ.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Βλέπω πως τραβάει μακρυά η βαλίτσα με το θέμα του Ε.Ε.Σ.




Καταρχήν και για να το διευκρινήσω, δεν θεωρώ εθελοντή, αυτόν που πληρώνεται! Μη μας λέτε πως είστε εθελοντές σε ένα Σώμα που σας δίνει μισθό και πάλι δεν κουνάτε ουτε το μικρό σας δαχτυλάκι για να προσφέρετε χειρονακτικά, αλλά λυσσαλέα ψάχνετε νέους και "άκαφτους" εθελοντές κάθε χρόνο για να βγάζουν ολη τη δουλειά.

ΔΕΝ είστε εθελοντές, αγαπητοί μου! Υπάλληλοι είστε!
Εμείς οι "πικραμένοι" Εθελοντές, υποστηρίζουμε πως όλοι εκεί μέσα είναι βολεμένοι, εσείς οι "βολεμένοι", λέτε πως όλα είναι αρμονικά και ρόδινα. Δεκτές και οι δύο απόψεις, αλλά το ζουμί ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ??
ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΠΟ ΕΡΑΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ???
οέο...!!
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ, ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ????
ΟΕΟ..???
Γιατί κουκουλώνουν αυτό που δεν τους συμφέρει και προβάλλουν μόνο τον εθελοντισμό? Απαντήστε στους εθελοντές, λοιπόν, πού πάνε τα λεφτά που αυτοί και μόνοι, μαζεύουν από κάθε μεριά και τρύπα!
Μήπως σε "δημοσιογράφους" για να πάρουν στημένες συνεντεύξεις?
Αυτή είναι η επίσημη θέση της Πάτρας? και αν Ναι, γιατί δεν βγήκε να την πει στα ίσα, αλλά προτίμησε μια ολοφάνερα στημένη συνέντευξη?
Ποιά είναι η επίσημη θέση της Πάτρας για τα έσοδα? Έχουν βγει ποτέ ισολογισμοί? έχουν δημοσιευτεί οικονομικά στοιχεία?
Κάποιος είπε πως κάθε χρονιά, μένει το 10% των εθελοντών που τελειώνουν με επιτυχία τη σχολή. Να τον πληροφορήσω, πως απο τη δική μου χρονια, δεν έχει μείνει ούτε ένας! το ίδιο και από τις 3 επόμενες χρονιές. Το "μαγαζί" τρέχει με τους εθελοντές αυτής και της προηγούμενης χρονιάς, κάθε φορά.
Και αν κάποιος έχει δικαίωμα να μιλάει, είναι οσοι εχουμε "γράψει" ώρες εκει μέσα. Ναι, με 1500 ώρες, που όφειλε το Σώμα να μου αναγνωρίσει και να με τιμήσει, εγώ πήρα πλάτη γυρισμένη, επειδή ο πρώτος που όφειλε να έχει γραμμένες ώρες σε καλύψεις (μη τον πω αρχηγό, δεν είναι) προτιμούσε να ακυρωθεί η κάλυψη, παρά να βγει από το σπίτι του κυριακάτικα.
Εδώ θα ταίριαζε να μιλήσω και για τις προσωπικές σχέσεις μεταξύ των ανώτερων μελών, αλλά ας το αφήσω να το πάρει το ποτάμι.
Eλπίζω να απαντηθούν τα ερωτήματα μας, για να καθαρίσει το όνομα του Ε.Ε.Σ. που τόσο πιστέψαμε, που τόσο υποστηρίξαμε, που τόσα προσφέραμε, ώστε να αποδειχτεί πως δεν χαρίσαμε άδικα την ψυχή μας.

ANAΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!