tromaktiko: Σχετικά με τις δημοσιεύσεις "παρκάρω όπου θέλω"

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Σχετικά με τις δημοσιεύσεις "παρκάρω όπου θέλω"



Θα ήθελα να συμπληρώσω πως συμφωνώ με την αναγνώστρια και θα ήθελα να προτείνω σε μερικούς πριν αρχίσουν τους χαρακτηρισμούς και τις φωνές να...
σκεφτούν πως εμείς που είμαστε γονείς και έχουμε παιδιά κάτω τον 6 μηνών είναι πολύ δύσκολο να παρκάρουμε σε θέσεις τις οποίες δεν μπορείς να ανοίξεις ούτε καν την δική σου πόρτα για να βγείς όταν υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά, πόσο μάλλον να βγάλεις το παιδί απο το παιδικό καθισματάκι και να βγάλεις καρότσια κτλ.
όταν λοιπόν πηγαίνω σε καταστήματα του στύλ ΙΚΕΑ παρκάρω στις οικογενιακές θέσεις οι οποίες είναι σχεδόν μία και μισή θέση και μπορώ να κατεβάσω το παιδί μου άνετα και δεν ενοχλώ και κανένα και ας είναι πιο μακρυά απο τις υπόλοιπες θέσεις.
Φαντάζομαι οι περισσότεροι απο εσάς που φωνάζατε ούτε καν γνωρίζατε την ύπαρξη τους αφού όλοι θέλετε να παρκάρετε δίπλα στις εισόδους των καταστημάτων. Οταν πηγαίνω αλλού που δεν υπάρχουν οικογενιακές θέσεις θα πιάνω δύο. Και για να μην προτρέξετε ορισμένοι, δεν υπάρχουν παππούδες-γιαγιάδες για να μπορέσω να αφήσω το παιδί και να πάω για ψώνια.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!