tromaktiko: «ΓΚΕΛΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΣΦΠ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

«ΓΚΕΛΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΣΦΠ



Μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου ο ΟΣΦΠ κέρδισε με σχετική άνεση τον Ατρόμητο με 2-1, χάρις σε γκολ των Μιραλάς και Φουστέρ. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός έκανε ακόμη μια προβληματική εμφάνιση και έχασε δυο βαθμούς στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Στα άλλα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής , ξεχωρίζουν η επιβλητική νίκη του Εργοτέλη κόντρα στην Κέρκυρα με 3-0, η ισοπαλία του Πανσερραϊκού με τον Πανιώνιο, στο ντεμπούτο του Τάκη Λεμονή στον πάγκο των «Νεοσμυρνιωτών», με 1-1 και η ισοπαλία στο γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ξάνθη και Καβάλα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια

Σάββατο 11/12/2010

Ολυμπιακός Βόλου-Άρης 1-1 (Ντολεζάι 40' / Νέτο 20')

Το παιχνίδι της γκέλας τερματοφυλάκων θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε. Αρχικά, ήρθε το γκολ του Νέτο από τη σέντρα για τον Άρη ενώ στο 40ο λεπτό έγινε η λάθος έξοδος από τον Σηφάκη για να ισοφαρίσει το λάθος του… συναδέλφου Γιακούποβιτς. Παρ’ όλα αυτά, οι δυο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα και μοιράστηκαν στο παγωμένο τερέν του Πανθεσσαλικού Σταδίου από έναν βαθμό.

ΠΑΟΚ-Ηρακλής 1-0 (Βιεϊρίνια 10')

Με έναν φοβερό Αντελίνο Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης χωρίς να αφήσει καμία αμφιβολία και αμφισβήτηση από μεριάς του «Γηραιού» το ποιος ήταν το αφεντικό στο παιχνίδι. Ο Ηρακλής ήταν τραγικός και δεν έκανε καμία ευκαιρία κόντρα στον «Δικέφαλο» του βορρά και δεν μπορούσε να ζητήσει κάτι παραπάνω από το ματς.


Κυριακή 12/12/2010

SKODA Ξάνθη-Καβάλα 1-1 (Πόι 69' / Ονουάτσι 4')

Από ένα ημίχρονο είχαν Ξάνθη και Καβάλα στο γειτονικό ντέρμπι της αγωνιστικής. Στο πρώτο ημίχρονο οι Καβαλιώτες με τον «συνήθη ύποπτο» Ονουάτσι άνοιξαν το σκορ νωρίς ενώ οι «Ακρίτες» στο δεύτερο ημίχρονο με δυνατή εκτέλεση φάουλ από τον Μάουρο Πόι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.


Εργοτέλης-Κέρκυρα 3-0 (Ολίσε 6', Βερπακόφσκις 52’, Μπούντιμιρ 73')

Ο Εργοτέλης δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της ασυνήθιστα κακής Κέρκυρας. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου είχαν καθολική υπεροχή στο παιχνίδι και έμειναν αήττητοι για Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική. Απογοήτευσε η Κέρκυρα που δεν απείλησε σε κανένα σημείο τους γηπεδούχους.


Πανσερραϊκός-Πανιώνιος 1-1 (Λεοζίνιο 21’ πεν. / Σιόβας 66’)

Στο ντεμπούτο του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του, ο Πανιώνιος πήρε ένα βαθμό στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό. Διαμαρτύρονται, δικαίως, οι φιλοξενούμενοι για το πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος τους και προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι ενώ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Σιόβα στο 66ο λεπτό.

ΑΕΚ-Λάρισα 4-0 (Μπλάνκο 10',90+1', Λυμπερόπουλος 83', Δέλλας 88')

Με πρωταγωνιστές την «παλιά σειρά» , η ΑΕΚ μετέτρεψε σε θρίαμβο το παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν πλήρεις και έδειξαν έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Ζενίτ για την τελευταία αγωνιστική του Europa League που θα κρίνει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1 (Φουστέρ 34' πεν., Μιραλλάς 36' / Φαβάλι 90+3')

Σε διάστημα τεσσάρων λεπτών ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Ατρόμητο έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Κέβιν Μιραλλάς. Ο Βέλγος κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Φουστέρ και σημείωσε το δεύτερο γκολ των «ερυθρόλευκων» κάνοντας τους αφεντικά στο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Φαβάλι.

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 0-0

Προβληματική η εικόνα του Παναθηναϊκού για ακόμη μια αγωνιστική, η οποία αυτή τη φορά τους στοίχισε και δυο πολύτιμους βαθμούς αφήνοντάς τους στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δυο πίσω από τον Ολυμπιακό. Ο μόνος διασωθής ήταν ο Σεντρίκ Καντέ για τους «πράσινους» ενώ οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου ήταν άψογα παραταγμένοι και σε κανένα σημείο του ματς δεν απειλήθηκαν σοβαρά από τους πράσινους, έχοντας ως κορυφαίο τον Αντώνη Λαδάκη.


Η επόμενη αγωνιστική (15η)

Σάββατο, 18/12

Εργοτέλης-Πανσερραϊκός (17:15)
Καβάλα-Ατρόμητος (17:15)
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (19:30)

Κυριακή, 19/12

Άρης-SKODA Ξάνθη (15:00)
Κέρκυρα-ΠΑΟΚ (15:00)
Ηρακλής-ΑΕΚ (17:15)
Λάρισα-Ολυμπιακός (19:30)


Stratos, www.e-protasi.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!