tromaktiko: ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΕΣΟΛΛΟΓΙΟΥ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΕΣΟΛΛΟΓΙΟΥ



Απορουμε ολοι με την "επιλεκτικη" ευαισθησια του Εμπορικου Συλλογου Μεσολογγιου σε οτι αφορα μια απλη διοικητικη και αναμενομενη Διοιηκητικη Πραξη,δηλ. την αντικατασταση της Προισταμενης των Διοιηκητικων Υπηρεσιων του ΙΚΑ...Ας ανατρεξουν στο Ιστορικο της τοποθετησης της εν λογω προισταμενης.Μηπως εγινε την παραμονη της προκηρυξης των προηγουμενων βουλευτικων εκλογων?
Μηπως παρακαμφθηκαν υπαλληλοι Πανεπιστημιακης Εκπαιδευσης για να τοποθετηθει στη θεση του Προισταμενου ο υπαλληλος που ειχε προσληφθει ως βοηθος στο οδοντιατρικο ιατρειο με γνωσεις γυμνασιου?
Ενοχλουνται δηθεν διοτι αυτος που τοποθετηθηκε καταγεται απο το Αγρινιο?
Τοσα χρονια δεν τους ενοχλουσε ο....Αγρινωτης?
Που ειναι η ευαισθησια του Εμπορικου Συλλογου οταν κατηργησαν αυθαιρετα το γραφειο του ΙΚΑ στο Νοσοκομειο με αποτελεσμα να ταλαιπωρουνται οι ασφαλισμενοι?
Που ειναι η ευαισθησια του τους οταν η προισταμενη των Υγειονομικων Υπηρεσιων καταγγελει(Και εχει απολυτο δικιο)για την ελλειψη ιατρων?
Με την διαφορα οτι η καταγγελουσα της οποιας λειπει το προσωπικο εμφανιζεται στην υπηρεσια της 1(μια) ωρα την ημερα,ενω τις υπολοιπες ωρες βρισκεται στο ιδιωτικο της ιατρειο(προς αγραν πελατων λενε οσοι εχουν μικρα παιδια) Ολοι αντιλαμβανονται και ταυτοχρονα απορουν για το λογο που οι ελεγχομενοι προσπαθουν να επιβαλλουν τον Ελεγκτη τους Και σε οτι αφορα την αλλαγη κλειδαριας,ας μας πουν γιατι οι προσκειμενοι στην προηγουμενη διευθυνση δεν αντεδρασαν οταν εκανε τα ιδια(αλλαξε κλειδαριες με την αναληψη της διευθυνσης) και πως ξαφνικα ευαισθητοποιηθηκαν να εργασθουν περαν του ωραριου.
Μηπως ειναι απαραιτητο...μερικα στοιχεια να......εξαφανισθουν?
Ας ρωτησει η Κεντρικη Διοικηση.
Ολο και.....κατι θα ανακαλυψει,ας πουμε για παραδειγμα στο Γραφειο Οικοδομων για του οποιου τα εργα εχουν αποσταλλει αρκετα στοιχεια στη Διοικηση.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!