tromaktiko: «Μόνο νίκη με Ολυμπιακό»

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

«Μόνο νίκη με Ολυμπιακό»



Το σύνθημα της νίκης έδωσε μέσω του leoforos.gr ο πρώτος σκόρερ των Εφήβων, Νίκος Γιαννιτσάνης.

Με δύο τέρματα του Νίκου Γιαννιτσάνη, οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού «καθάρισαν» τον Πανιώνιο και παρέμειναν στη δεύτερη θέση, μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στου Ρέντη. Το leoforos.gr, επικοινώνησε με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μετά τα δύο σημερινά του τέρματα με 7 γκολ, ο οποίος φάνηκε προσγειωμένος και έδωσε έμφαση στην προσπάθεια της ομάδας και όχι στον εαυτό του, ενώ τόνισε πως το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι η νίκη.

Πέτυχες τα δύο γκολ του αγώνα και η ομάδα κέρδισε. Πως αισθάνεσαι;

«Η ομάδα να κερδίζει έχει σημασία και μετά το ποίος σκοράρει. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά πρέπει να νικάμε στα παιχνίδια και αυτό κρατάμε».

Είσαι πλέον ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 τέρματα, πως αισθάνεσαι; Το περίμενες;

«Συνεχίζουμε δυνατά. Κατέβηκα από τους Νέους για να παίξω καλά, δεν περίμενα να είμαι πρώτος σκόρερ, αλλά αφού ήρθαν τα γκολ είναι καλοδεχούμενα».

Και τώρα Ολυμπιακός… Πως το βλέπεις το παιχνίδι;

«Νίκη και μόνο νίκη. Είναι ντέρμπι, ο καθένας θέλει να κερδίσει. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζουν ρόλο μόνο οι στρατηγικές και τα συστήματα, αλλά και η ψυχή όποιος έχει ψυχή θα κερδίσει. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δείξουμε το πρόσωπο που παρουσιάσαμε στο πρώτο παιχνίδι».


http://www.leoforos.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!