.Όμως αυτο σημαίνει πως είσαι και καλος???Απο πότε αυτο συμβαίνει?? Εχεις ακούσει την παροιμία καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά....στην πόλη??
Προσωπική μου άποψη, ζώντας στο εξωτερικό και δουλεύωντας στην ακαδημία, όλοι έχουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας αρκεί αυτο που θέλεις να το αγαπάς! Αν δεν αγαπάς κάτι που θέλεις τότε ξεχασέτο!
Θα πρέπει να σκεφτούμε πως θα κάνουμε την ελληνική αγόρα εφάμιλη Ευρωπαικών Προτύπων κάτι που για πολλα ΑΕΙ και ΤΕΙ δεν ισχύει! Και επειδή αυτά δεν είναι λόγια δικά μου αλλά της Ανεξάρτητη Αρχής Αξιολόγησης τότε μπες και δες τη σημαίνει Ιατρική Κρήτης και Ιχθυολόγοι Μεσολογγίου (http://www.adip.gr/)!
Κοινώς αφήστε τα κομπλεξ και κοιτάτε την ουσία και ας κάνουμε την αλλαγή άμα θέλουμε σα λαός να κάνουμε την υπέρβαση και βγούμε απο το τέλμα αυτο!!!
Πολλές φορές κοιτάμε για Δέντρο αλλά χάνουμε το Δάσος!
Ελεύθερωση της Παιδείας είναι πρώτο στάδιο προς την Αλλαγή της Κουλτούρας!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχετικά λοιπόν με την εξίσωση ΑΕΙ-ΤΕΙ (έχοντας υπόψη, πως υπάρχουν ΤΕΙ της πλάκας, όπως υπάρχουν και ΑΕΙ της πλάκας) η προσωπική μου άποψη είναι πως είναι 100% δίκαιο.Είμαι σπουδαστής στο ΤΕΙ Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής.Έβγαλα 15525 μόρια από εσπερινό (που σημαίνει ότι έπιανα πάρα πολλά ΑΕΙ και ΤΕΙ αλλά έβαλα πρώτη επιλογή το ΤΛΠΜ για τον εξής λόγο: κάνουμε κατά μέσο όρο 5 ώρες μάθημα υποχρεωτικά την ημέρα και άλλες 3 δι! άλεξη, ενώ αντίστοιχα μουσικά ΑΕΙ κάνουν το μετά βίας το 1/3. Αυτά που μαθαίνω σχετικά με τη μουσική δε μπορούν να συγκριθούν με αντίστοιχα μουσικά ΑΕΙ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, εννοώ πως εμείς λαμβάνουμε 100% πρακτική εκπαίδευση και 100% θεωρητική. Στα μουσικά ΑΕΙ κατά κύριο λόγο λαμβάνουν θεωρητική εκπαίδευση. Και από την πολύχρονη εμπειρία μου στη μουσική, έχω να σας πω, πως η μουσική είναι 10% θεωρία και 90% πράξη.Κλείνοντας θέλω να σας πω, πως δεν αλλάζω τη σχολή μου για κανένα ΑΕΙ.Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ