tromaktiko: Απάντηση στο "εξοργισμένη με όλα"

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση στο "εξοργισμένη με όλα"



Κι εγώ αγαπητή φίλη είμαι εξοργισμένος με όλα. Και επειδή μάλλον είμαι μεγαλύτερος από εσένα, κλείνω τα 47, είμαι ακόμα περισσότερο εξοργισμένος γιατί εδώ και 25 χρόνια βλέπω τους ίδιους και τους ίδιους να μας λένε τα ίδια και τα ίδια... Και το χειρότερο είναι ότι τους καλοδέχονται στα κανάλια, στα δελτία ειδήσεων και σε άλλες εκπομπές πολιτικού περιεχομένου κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι και αντί να τους περάσουν γενεές δεκατέσσερεις όπως κάνουν συνάδελφοι τους στο εξωτερικό, εδώ τους ¨χαϊδολογάνε¨. Μάλιστα κύριοι Πρετεντέρη και Χατζηνικολάου... τους χαϊδολογάτε! ΚΑΝΕΝΑΝ σας δεν είδα και άκουσα να στριμώχνει τον κ. Πάγκαλο στην εκπομπή του. Το μόνο που είδα ήταν το ότι δώσατε το βήμα στον αντιπρόεδρο να μας πει την άποψή του. Χορτάσαμε απόψεις κύριοι. Χορτάσαμε αερολογίες και περίτεχνα συντακτικά.
Δεν είναι σημερινοί αυτοί που μας κυβερνούν... ούτε και χτεσινοί είναι... μη μας παριστάνουν ούτε τους χαζούς, ούτε τους φρέσκους. Εκείνοι οι ίδιοι είναι που κυβέρνησαν πολλά χρόνια τον τόπο τούτο μέσα στη διαφθορά και στο πολιτικό αλλά και προσωπικό τους αίσχος!
Και είναι τόσο ξετσίπωτοι και τόσο αναίσχυντοι που δεν έχουν την αξιοπρέπεια να σηκωθούν και να φύγουν. Τολμάτε ΡΕ να πάτε σε μια ταβέρνα να φάτε? Τολμάτε ΡΕ να πάτε σε μια καφετέρια να πιείτε ένα καφέ?? ΔΕΝ τολμάτε... θα σας λυντσάρουν και το ξέρετε.
Αυτό που τολμάτε είναι να βγαίνετε στα παράθυρα των καναλιών που σας προστατεύουν και να μας κοροϊδεύετε, ή μάλλον να προσπαθείτε να μας κοροϊδέψετε.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ !
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!