tromaktiko: Απάντηση σε ανώνυμη συκοφαντική ανάρτηση...

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση σε ανώνυμη συκοφαντική ανάρτηση...



Ως απάντηση στην «ανώνυμη» ανάρτηση με τίτλο «Καταγγελία για ΕΕΤΕΜ», θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οι συνεργάτες της Ένωσης απαντούν σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή τηλεομοιοτυπίας (fax), τα οποία αφορούν σε επαγγελματικά ερωτήματα μελών μας, σε εύλογο χρονικό διάστημα - ανάλογα πάντα με το περιεχόμενο του ερωτήματος - λαμβάνοντας υπόψη και το πλήθος των e-mails που δέχονται καθημερινά τα Κεντρικά μας Γραφεία.

Επιπλέον, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΕΤΕΜ, www.eetem.gr, υπάρχουν αναρτημένα τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας των Κεντρικών Γραφείων της Ένωσης, καθώς αναγνωρίζουμε ότι πολλές φορές η επικοινωνία με το Νομαρχιακά Τμήματα ανά την Ελλάδα δεν είναι εξίσου εύκολη.
Δεδομένου ότι το τηλεφωνικό μας κέντρο εξυπηρετεί και μέλη σε πανελλαδικό επίπεδο λογικό είναι να υπάρχουν καθυστερήσεις στην επικοινωνία .

Η ανωνυμία και η αοριστία της «καταγγελίας», αλλά και οι εκφράσεις που χρησιμοποιούνται, δεν τεκμηριώνουν και δεν μας πείθουν για την αλήθεια των ισχυρισμών του « καταγγέλλοντος» .
Από τις αναφορές, δε, στο ζήτημα της θεώρησης του γνησίου υπογραφής πιστοποιητικών που κατατίθενται στην ΔΕΗ, μάλλον είναι προφανές ότι πρόκειται για προβοκάτσια, με σκοπό να πληγεί το κύρος και η αξιοπιστία του ενιαίου φορέα οργάνωσης των Μηχανικών Τεχνολογικού τομέα ανωτάτης εκπαίδευσης, προκείμενου να εξυπηρετηθούν μικροσυμφέροντα άλλων σωματείων ή συλλόγων Επαγγελματιών.  Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η ΕΕΤΕΜ έχει, ως μοναδικό οικονομικό πόρο, τις συνδρομές των μελών της και δεν χρηματοδοτείται από οιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα.
Παρακαλούμε και προκαλούμε τον ανώνυμο «καταγγέλοντα» να αποστείλει την καταγγελία του επώνυμα και με στοιχεία στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, eetem@eetem.gr, ειδάλλως θα θεωρήσουμε ότι πρόκειται για εσκεμμένη απόπειρα, με στόχο την υπονόμευση της θέσης και του ρόλου της Ένωσης.
Είναι, άραγε, τυχαίο, που η συγκεκριμένη καταγγελία έρχεται στο φως την ίδια ημέρα, που έρχονται στην επιφάνεια τα σχέδια ΠΔ για τους Πτυχιούχους Μηχανικούς των ΤΕΙ, που αναφέρονται σε διευρυμένο Τεχνικό Επιμελητήριο; Μάλλον θα πρέπει να αναμένουμε και άλλες «αθώες» και «ανώνυμες» παρεμβάσεις-καταγγελίες;
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!