tromaktiko: Ο σκοπός είναι ιερός

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ο σκοπός είναι ιερός



Σας αποτυπώνω τίτλο ημερήσιας εφημερίδας για τον αγώνα Ολυμπιακού με τους Αστέρες "Κατά της Φτώχειας".
Το σχόλιο μου...;
 Θα αναδιατυπώσω το τίτλο: "Υπέρ της Φτώχειας"... Είναι δυνατόν να παρουσιάζεται απο συνδρομητικό κανάλι όταν ο κόσμος δεν έχει να φάει;
Σχετικά με τα γεγονότα της 15/12/2010...
Η κοινωνική πορεία των πολιτών ήταν πομποδέστατη και με παλμό. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο κατά της Τρόικας και πρωτίστως για την κυβέρνηση. ΝΑΙ στο νοικοκύρεμα, αλλά ΟΧΙ στην εξαθλίωση.
Η συμπεριφορά των αστυνομικών (Πολιτείας φυσικά) ήταν ως ένα σημείο κανιβαλιστική όταν έπεφταν βροχή τα δακρυγόνα με τα τόσα χημικά που περιέχουν. Άνθρωποι με οικογένειες που κατέβαιναν να διαδηλώσουν ειρηνικά βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι με αναπνευστικά προβλήματα. Αντί να παρεμποδίσουν τα κακοποιά στοιχεία από την αρχή, περίμεναν να εισέλθουν πρώτα στον κύριο όγκο των πολιτών και μετά να χτυπήσουν με σφοδρότητα οι δυνάμεις καταστολής. Έριχναν το δηλητήριο στους ίδιους τους γονείς τους.
Για μια ακόμη φορά έδειξε το πρόσωπό του και ο Δημοσιογραφικός Κόσμος. Παντελής αποχή από τα γεγονότα (απλά κάποιες παραπομπές) και θηριώδης κάλυψη για το λιντσάρισμα του πρώην υπουργού κ. Χατζηδάκη!!! Φυσικά κάθε βίαιη πράξη θα πρέπει να καταδικάζεται. Απλά ο κόσμος έχει εξοργισθεί και απελπιστεί τόσο πολύ που πλέον δεν ξέρει πως να αντιδράσει ενώπιον της καταδίκης του. Ο κ. Πάνος Σόμπολος καλό είναι να δηλώσει και εκείνος τις προθέσεις του για κυβερνητικό στέλεχος, ακολουθώντας τα σταθερά βήματα του κ. Παναγόπουλου της ΓΣΕΕ.
Συγνώμη εάν σας κούρασα...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!