tromaktiko: Διαμαρτυρια σχετικα με τις πληρωμες της Σιβιτανιδειου σχολης.

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Διαμαρτυρια σχετικα με τις πληρωμες της Σιβιτανιδειου σχολης.



TΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ……!!
……………………Αυτή είναι η απάντηση της διοίκησης της Σιβιτανιδείου δημόσιας σχολής στο ερώτημα μας για το χρόνο πληρωμής των δεδουλευμένων Από το Σεπτέμβριο τελούμε υπό καθεστώς ομηρίας από την διοίκηση σχετικά με τις πληρωμές μας. Ανάμεσα μας υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι οι οποίοι προέρχονται από επαρχία και δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα τρέχοντα έξοδα και τις ανάγκες τους. Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι λόγω ένταξης της Σιβιτανιδείου στους πίνακες του υπουργείου παιδείας ( Πρώτη φορά φέτος) , υπήρξαν αναπληρωτές οι οποίοι «αναγκάστηκαν» να παρουσιαστούν στην Αθήνα απροσδόκητα. Αυτό είχε ως συνέπεια οι συνάδελφοι αναπληρωτές να επωμιστούν το φορτίο των εξόδων εγκατάστασης στην Αθήνα (ενοικίαση κατοικίας, έξοδα μετακίνησης, κτλ) χωρίς να μπορούν να τα καλύψουν μέχρι τώρα λόγω της καθυστέρησης πληρωμών.
Παράλληλα υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι κατοικούν στην Αθήνα, οι οποίοι είναι έγγαμοι και δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις οικογενειακές υποχρεώσεις τους.
Ζητάμε άμεσα την καταβολή των δεδουλευμένων μας κι επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας εάν δεν πληρωθούμε μέχρι τέλος της εβδομάδας.
ΟΜΑΔΑ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΥ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!