tromaktiko: Περί Δημοσιεύσεων κατά Δημοσίων Υπαλλήλων

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Περί Δημοσιεύσεων κατά Δημοσίων Υπαλλήλων



Είμαι νεοδιόριστος δημόσιος υπάλληλος, νέος σε ηλικία με πτυχια και ξένες γλώσσες. Έχω όμως υποχρέωση να απαντήσω στις δημοσιεύσεις σας διότι νοίωθω ιδιαίτερα προσβεβλημένος από τα σχόλια συμπολιτών μου...
Είμαστε αρκετοί ΝΕΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι, που ακολουθούμε το νόμο ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ και ΔΕΝ ενδίδουμε σε πολιτικές και κομματικές παρεμβάσεις κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων μας. Τηρούμε το ωράριο μας και σεβόμαστε τις χρηματικές αποδοχές που καταλαμβάνονται από το Δημόσιο...Πως; ...Κάνοντας απλά τη δουλειά μας.
Είμαστε η νέα γεννιά δημοσίων υπαλλήλων που μπήκαμε με διαδικασία ΑΣΕΠ και όχι με ρουσφετολογικές προσλήψεις.
Σας αναφέρω κατηγορηματικά οτι ΔΕΝ ανήκουμε στην παλιά γεννιά δημοσίων υπαλλήλων και ούτε πρόκειται να ενσωματωθούμε ποτέ με αυτήν.
Σταματήστε να μας κατηγορείτε συνεχώς.
Η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε καθημερίνα είναι επιεικώς τραγική λόγω του καθεστώτος που έχει διαμορφωθεί από τους παλαιοτέρους, ήτοι απο ΕΣΑΣ, είτε είστε του Δημοσίου είτε του Ιδιωτικού τομέα.
Από ΕΣΑΣ κληρονομήσαμε το σημερινό κράτος.
Από ΕΣΑΣ μολύνθηκε ο Δημόσιος τομέας απο την ανίατη αρρώστια
της διαφθοράς.
Από ΕΣΑΣ, την χρόνια αδράνεια σας και τις επιλογές σας, θα ζήσουμε όλοι μας την απόλυτη εξαθλίωση του έθνους μας.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΤΙ Κ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΕΣ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ...ΓΥΡΙΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ Κ ΔΕΙΤΕ..ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ...ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟΡΟΠΑ ΚΤΗΡΙΑ...ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΣΑΠΣΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ...ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ Κ ΣΚΑΡΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...Ο ΣΚΑΡΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΤΕ...ΟΠΩΣ ΕΝΑΝ ΣΚΑΡΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ Η' ΑΛΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΛΕΙΤΕ...ΕΤΣΙ Κ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ Κ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Κ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..Κ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ...ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΣΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???Η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΡΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ...ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΟΙ Κ ΚΥΡΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ Κ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΣΑΣ...ΚΡΑΞΤΕ ΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ..ΕΧΩ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΩΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛ..ΤΙΜΩ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ..ΤΙΜΩ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ..Κ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΣΥΡΟΥ!
Ν...ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ Κ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ...ΔΕΝ ΕÎΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΙΔΙΑ..ΑΠΙΤΩ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Κ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ Κ ΤΕΜΕΠΛΗΔΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ....ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ..ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ Κ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ....ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!