tromaktiko: Συνέχεια Μπαρούφων Λοβέρδου

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Συνέχεια Μπαρούφων Λοβέρδου



Όποιος ακούει τον Λοβέρδο στο MEGA αυτήν τη στιγμή (Κυριακή πρωί), συνεχίζει να ακούει τις γνωστές μπαρούφες για την υγεία.

Πριν, ακούσαμε ότι στη Γερμανία υπάρχουν 250 περίπου νοσοκομεία όλα κι όλα (μπαρούφα 1).
Τώρα ακούσαμε τη μπαρούφα 2:
 "δεν υπάρχει ιδιωτικοποίηση"!!! Βέβαια παρέλειψε να πει ότι το σύστημα προβλέπει εκχώρηση αρμοδιοτήτων του κράτους ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ. Μάλιστα, εννοεί σε ΜΙΑ (και μετά συνεχώς το "διορθώνει" λέγοντας ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ) εθνικούς προμηθευτές. Η πρόφαση είναι ότι θα γίνει "διεθνής" διαγωνισμός (άρα λέει δε θα είναι εθνικός).
Απλώς επιβεβαιώνει την αποτυχία όλων των κυβερνήσεων και όλων των υπουργών υγείας μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένης της προκατόχου του, και -όπως διαφαίνεται- φοβούμενος ο ίδιος την αποτυχία προτιμά να εξαφανίσει την κατσίκα για να πει μετά ότι "δεν έχυσα το γάλα".
Λύσεις υπάρχουν υπουργέ. Απλώς πρέπει να βρέξεις τα πόδια σου για να βγάλεις ψάρια. Με την αλλαγή κυβέρνησης δεν άλλαξαν όλοι οι "παλαιοί παράγοντες" ΔΕΚΟ κλπ. Με τον ανασχηματισμό δεν άλλαξαν γραμματείς. Πώς περιμένεις να βγάλεις ψάρια;
Και κάτι τελευταίο: ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Βλέπει πώς κινείσαι όταν μιλάς. Βλέπει τον κ. Μόσιαλο που τον πιάνει πανικός (στην παρουσίαση που είπες). Πολλοί ξέρουν ποιοι μεθοδεύουν αυτού του είδους την ιδιωτικοποίηση που έχεις κατά νού από το 2005 κιόλας. Σε μια φάση θα βγουν όλα στη φόρα, και όποιον πάρει η μπάλα τότε...


ANAΓΝΩΣΤΗΣ


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!