tromaktiko: Απεργία ιατρών του ΙΚΑ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Απεργία ιατρών του ΙΚΑ



Σέβομαι το δικαίωμα κάθε εργαζόμενου στην απεργία.Όμως εξοργίστηκα όταν έξω απο το ιατρείο του ΙΚΑ διάβασα την σχετική με την απεργία ανακοίνωση.

Τα Βασικά τους αιτήματα είναι:
Η άμεση ανανέωση συμβάσεων έργου όλων των γιατρών των οποίων η σύμβαση έχει λήξει ή λήγει το επόμενο χρονικό διάστημα και η προκήρυξη θέσεων αορίστου χρόνου
Η άμεση κάλυψη των αναγκών της περίθαλψης του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, αναβάθμιση της περίθαλψης.
η μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων αορίστου χρόνου, άμεση λειτουργία β' υπηρεσιακού συμβουλίου, υλοποίηση επιστημονικού βαθμολογίου, ζητά την πρόσληψη άλλων 500 γιατρών σύμφωνα με την έγκριση και της διυπουργικής επιτροπής να σταματήσει η συκοφαντία, ο διασυρμός
και το καλύτερο...Εγκαλεί ακόμη τη διοίκηση του Ιδρύματος ότι επιχειρεί την ισοπέδωση του κλάδου δίνοντας στη δημοσιότητα λίστες γιατρών για υπερσυνταγογράφηση με τα αρχικά του ονοματεπώνυμου τους σαν κοινών εγκληματιών !!!
Σε απλά ελληνικά,να βολευτούν στην μονιμότητα όσοι είναι σε εκρεμότητα,να μην δημοσιοποιούνται τα λαμόγια του κλάδου,και η φίμωση όσων μιλούν για το πάρτυ που έχουν στήσει σε βάρος των ασφαλισμένων !!! ΕΛΕΟΣ !!!!!
ΕΡΩΤΗΣΗ:
Ποιό άλλο κράτος στον κόσμο έχει ασφαλιστικό φορέα με δικά του ιατρεία (ανεξάρτητα από τον επίσημο φορέα που είναι το Υπουργείο Υγείας)
και με τι κριτήρια στελεχώνονται τα ιατρεία του ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
κανένα κράτος
τα κριτήρια δεν έχουν να κάνουν με επιστημινική κατάρτιση
Για να προλάβω όσους θίγονται με την ανάρτηση αυτή,πληρώνω 437 ευρώ κάθε μήνα στο ΙΚΑ και έχω κάθε δικαίωμα να λέω την άποψή μου,αρεστή η όχι.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!