tromaktiko: ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΜΕ - ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΜΕ - ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ



Ντροπή που δήθεν απεργούν οι δημοσιογράφοι! Ποιοί ακριβώς απερνούν?
Αυτοί που αύριο θα έχουν έτοιμα τα ρεπορτάζ από την απεργία? Είμαι σίγουρη όπως κάθε φορά ότι αύριο οι ρεπόρτερ και οι δημοσιογράφοι θα έχουν όλες τις πληροφορίες από τα σημερινά γεγονότα! Δηλαδή, για να τα πάρουμε από την αρχή, οι τεχνικοί στα κανάλια ΔΕΝ απεργούν (ειδάλλως δεν θα είχαμε καμία μετάδοση σήμερα). Οι cameramen και οι φωτογράφοι ΔΕΝ απεργούν (αύριο θα έχουμε video κα! ι φωτογραφικό υλικό σε κάθε μέσο). Οι ρεπόρτες ΔΕΝ απεργούν (αύριο θα τους δούμε χτυπημένους και κουρασμένους από τα σημερινά επεισόδια). Και όλοι αυτοί ΔΕΝ απεργούν όχι από πεποίθηση και για ιδεολογικούς λόγους αλλά αναγκάζονται να ΜΗΝ απεργήσουν! Άρα ΑΠΕΡΓΟΥΝ, οι παρουσιαστές, οι διευθυντές, τα λογιστήρια???? Απεργούν οι υψηλόμισθοι?? Ας μου πει κάποιος που ξέρει... Ποιοί της ΕΣΗΕΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ??? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! Δεν με ενδιαφέρει αν θα απεργήσουν ή όχι. Δικαίωμα του καθενός είναι και ας κάνουν ότι θέλουν, αλλά εγώ που είμαι απέξω δεν δέχομαι να με κοροϊδεύουν.
Αναγνώστης

-------------------------------------

ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ 1 ΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΤΑΤΟΝ ΣΕ ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΕΙΑΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΑΠΟ ΑΠΟ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ???? ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΝΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ??? ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ....... ΑΙΣΧΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------------------

Απαντηση στο Για την σημερινή απεργία δημοσιογράφων

Μα γιατι φιλε μου δεν ειναι η φωνη του λαου...ειναι τοσο απλο.Αν ηταν η φωνη του λαου θα ειχαμε φτασει εδω σημερα?θα ειχαμε επιλεκτικη ενημερωση??Επισης για τον φιλο πιο κατω που ειχε προβλημα με την κινηση να παει στην δουλεια του...ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ(ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ)ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!