tromaktiko: Το νέο κόμμα που αποτελείται από εμάς

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Το νέο κόμμα που αποτελείται από εμάς



Όλοι συζητάμε για το ότι κάτι πρέπει να αλλάξει όμως κανένας δε παίρνει την πρωτοβουλία  να πιεί τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει.

Αυτό που πρέπει να αλλάξει δεν είναι κάτι άλλο από τους ίδιους μας τους εαυτούς. Καθίσαμε   πολύ καιρό απασχολημένοι με οτιδήποτε άλλο  έκτος από τα προβλήματα που  μας φαίνονταν τόσο μικρά και ασήμαντα αλλά τότε μας φαντάζουν  τόσο μεγάλα.
Πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις για το τι θέλουμε να συμβεί στον μέλλον μας. Οι αποφάσεις που θα πάρουμε τώρα θα αντανακλούν  το μέλλον στο οποίο θα ζήσουμε.
Η μοναδική μη βίαιη μορφή εξουσίας του λαού είναι οι εκλογές. Οπότε να δούμε πια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένα κόμμα ώστε να αξίζει την αποταμίευση των προσπαθειών μας  για το μέλλον.
Πρώτα θα πρέπει να οδηγείτε από έναν ηγέτη ,τον ορισμό του ηγέτη μπορείτε να το βρείτε εδώ [http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_4044.html].
Θα πρέπει να δεσμευτεί  για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης .
Την μείωση των βουλευτών από 300 σε 200 όπου το σύνταγμα δίνει αυτήν την δυνατότητα.
Την αναδιάρθρωση  του συστήματος υγείας και παιδείας καθώς και του γενικότερου δημοσίου τομέα.
Τα παραπάνω μπορεί αν θελήσει να τα πετύχει σε λιγότερο από 2 μήνες αν παραξενεύεστε που χρονιά τώρα δε το κάνουν είναι γιατί πολύ απλά χρειάζονται κάποιο μαύρο πρόβατο ώστε να κρύβουν τις παρανομίες τους και απ'ότι καταλάβατε έχουν δείξει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτόν το τομέα.
Φυσικά και υπάρχουν και άλλα ζητήματα τα οποία χρίζουν προσοχής αλλά αν καταφέρουμε να αναδείξουμε ένα κόμμα που θα τα επιτύχει αυτά τότε τα υπόλοιπα θα έρθουν στην συνέχεια.
Εύκολα γίνετε αντιληπτό  ότι τέτοιο κόμμα δεν υπάρχει και ούτε θα προκύψει από τους ήδη υπάρχοντες πολιτικούς . Ευκαιρία είναι τώρα να αναδείξει ο λαός ένα νέο κόμμα αποτελούμενο από άτομα που δε ζούσαν όλοι τους την ζωή σε πολυτέλειες που ξέρουν τη θα πει να ψάχνεις για δουλεία και να μην βρίσκεις  ,να σου λένε να δουλεύεις χωρίς ασφάλιση να αγωνιάς αν θα σε διώξει γιατί έχεις πολλές 3ετιες και στην θέση σου μπορεί να πάρει 2 νέους με τον εξευτελιστικό μισθό πείνας.
Ακόμα και αν σκέπτεσαι πως ποιος είσαι εσύ που θα αλλάξεις κάτι. ακόμα και αν  πιστεύεις ότι δεν μπορεί τίποτα να αλλάξει αν διάβασες το παραπάνω είσαι το μοναδικό άτομο που μπορεί να μας φέρει στο μέλλον διότι όταν είσαι ήδη βολεμένος και αδιαφορείς για τους γύρο σου ήδη θα είχες σταματήσει να το διαβάζεις άρα  ας προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο ενωμένοι.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!