tromaktiko: Τρόμος στα μάτια του Χατζηδάκη

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Τρόμος στα μάτια του Χατζηδάκη



Σχετικά με τις πολλές φωτογραφίες που δημοσιεύονται για τον ξυλαδαρμό του Χατζηδάκη (το κύριος δεν το χαραμίζω για να τον χαρακτηρίσω...) θα ήθελα να διατυπώσω το εξής:


Φόβος ή καλύτερα τρόμος απεικονίζεται στα μάτια του. Και έτσι πρέπει να γίνει και με τους υπόλοιπους 299. Να φωλιάσουμε στα μάτια τους τον τρόμο. Να περπατάνε, να δουλεύουν, να κάθονται στο σπίτι τους, να βγαίνουν βόλτα με τα παιδιά τους και να έχουν μόνιμα τον φόβο - τρόμο στα μάτια τους.
Γιατί έτσι νιώθουμε οι περισσότεροι Έλληνες στην κατάσταση που μας φέρανε. Φοβόμαστε μήπως και αύριο δεν θα έχουμε δουλειά, φοβόμαστε αν θα βρούμε δουλειά, φοβόμαστε να αρρωστήσουμε, να αντικρύσουμε τα παιδιά μας στα μάτια και να τους πούμε ότι φέτος δεν θα έχει δώρα από τον Αη Βασίλη γιατί απλά κάποιοι μας κόψανε μισθούς και συντάξεις. Ότι κάνουμε είναι μαζί με τον φόβο και τον τρόμο. Με αυτά μας μάθανε να ζούμε και ο καθένας μας όπως το καταφέρει. Βέβαια έχουν βάλει και το χεράκι τους τα ΜΜΕ που διασπείρουν καθημερινά τις απαιτήσεις της ! Κυβερνο-Τρόικας!!!!
Και όλοι εμείς δουλέψαμε, πληρώσαμε, φορολογηθήκαμε, ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΜΕ. Και εμείς τώρα ζούμε φτωχά. Δηλαδή ο Χατζηδάκης και κάθε Χατζηδάκης πόσο δούλεψε στη ζωή του, πόσο κουράστηκε για να απολαμβάνει όλα αυτά τα προνόμια των βουλευτών. Ελεος πια. Σιγά μην τον λυπηθούμε κιόλας!!! Όταν δικαστούν, καταδικαστούν πληρώσουν τότε θα δείξουμε και εμείς έλεος. Και ίσως όλοι τους δεν είναι κλέφτες. Όμως γιατί δεν δίνουν τους κλέφτες στη δικαιοσύνη...Καθαρός ουρανός δεν φοβάται... άρα η σιωπής τους είναι ενοχή.
Έλληνες ποτέ μην αφήσετε να φύγει ο τρόμος από τα μάτια τους. Όπου τους δείτε και όπου τους βρείτε γιουχάρετέ τους, διώξτε τους να ζουν σαν αγρίμια μόνοι και έρημοι μέσα στην ίδια την χώρα τους.
Όπως μας κατάντησαν να ζούμε, έτσι ακριβώς να τους κάνουμε να ζήσουν

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!